|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   a ima nas ima
2.9.2009 16:00:20   
dominik
vec dva dana naganjamo one jeftinjak stolce i stol iz konzuma...da bi me danas nazvali da su ih nasli...dosli decki dostavit a ja ko seljanka kroz prozor vicem i kuzim ja meni tip poznat...ivanaa nadam se da bu te muz pozdravil od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: a ima nas ima
2.9.2009 16:02:32   
ZVRK
samo da ne bude ivani zabrana rr sadauser posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2
2.9.2009 17:10:29   
dominik
pa nebu, bas simpa ispalo...a za cugu ne mora prijavit valjdauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
2.9.2009 17:49:03   
ivanaa
je je reko mi je...nemrem vjerovati da si zapamtila facu,svaka castuser posted image danas sam tak nervozna i na njega medu ostalima pa mu je super i palo da me moze zvat i pricatuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
2.9.2009 18:35:54   
dominik
ma sa drugog kata ga skuzila po silterici i naocalama al nisam bila 100% dok nije doso gore, a kolega rikavao kad sam mu rekla da te pozdravi

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
2.9.2009 19:26:43   
ivanaa
evo ga doso je doma i nije prijavio cuguuser posted image kolege su mu sve malo cudneuser posted image mada on veli da nisuuser posted image e da i veli da previse dajes za stanuser posted image punouser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
2.9.2009 20:34:06   
dominik
da zato kaj je u kao drugoj zoni...tu se krecu stanovi i vise od toga...a kvadrat staa je u prosjeku 2000 eura na vise...a namjestaj smo sklepali kak smo imali para jeb ...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 7
2.9.2009 21:05:38   
ivanaa
ne krivo si me skuzilauser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!