|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako zamisljate?
6.9.2009 13:53:17   
CallamityJane
Da li imate sliku o forumasicama i forumasima( da nam se slucajno zg cinik ne nadje diskriminiran user posted image ) sa kojima razmjenjujete postove i kako ih zamisljate ako ih niste upoznali?
Kada ste ih upoznali da li su izgledali onako kako ste ih zamisljali ili potpuno suprotno?

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:15:47 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako zamisljate?
6.9.2009 13:56:06   
lee
ja sve koje sam upoznala su me oduševile, žene su super.voljela bih upoznati i našu dragu Martu.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:16:03 >

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2
6.9.2009 13:58:10   
CallamityJane
Ja sam sinoc upoznala Nency i totalna suprotnost od te neke slike sto sam ja imala u glavi. Ono zamisljala sam veliku, crnu zenu  malo krupniju, a ono cista suprotnost jedino sto je visoka sam pogodila user posted image
Kaze i ona da me je totalno drugacije zamisljala user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:17:15 >

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 3
6.9.2009 14:48:36   
Zvonki
Ooooooooo, bolje da ne znate kako vas zamišljam.user posted image Od onih koje sam upoznala, nikoga skoro nisam pogodila.

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:17:48 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
6.9.2009 17:16:52   
Thea
Neke sam upoznala ,a neke znam po slikama sa fejsa,ali naravno da bi htjela sve upoznati...Možda jednom na nekom okupljanju svih forumašica i forumaša iz Hrvatske.....user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:18:07 >

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
6.9.2009 18:14:27   
Ninaa
Jedine koje sam upoznala su bile Thea i Emily i super su mi bile, dogovor za kavu je ispao brzinski pa se ni ne sjećam kak sam ih zamišljala. Nikog od ostalih neznam osobno,ali cure koje imam na faceboku više znam prek slike pa su mi već jako poznate i ko da su moje, ne znam kak da to objasnim. Iskreno bi voljela da možemo doći na druženje pa da veći dio njih i upoznam. 

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:18:32 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
6.9.2009 19:58:01   
ZVRK
....ja imam sliku forumaša/ica po onome kako se predstavile.
fizički i nisam baš ''razbijala glavu''o tome.
upoznala sam ih nekoliko i sve su mi potvrdile da su kao i ''na ekranu''
puknuta ekipauser posted image user posted image user posted image sa kojom sam zadovoljna

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:18:51 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
6.9.2009 20:56:33   
Anoniman
Paaaa... kad si pokušam zamisliti nekoga, odem vidjeti ima li kakav album.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Osim fejsbukica, koje sam upoznala preko fotki, uživo znam jedino Troubi! I cinika, of course! I moram vam reći da mi je cinik na fotkama zgledal puno starije i ozbiljnije. Uživo je puknut za još dodatnih 100% neg kaj vidite u postovima!
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Trouby mi je.... ma ne nalazim riječi... žena je fenomenastična!
Spoj mudrosti na ekranu i jednostavnosti uživo.
Jednom riječju - pravi user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:19:14 >

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 8
6.9.2009 21:57:28   
Ruža
Većinu ih znam sa fotki, a od ovog ljeta puno sam ih i upoznala!user posted image user posted image user posted image
Nije bilo iznenađenja.user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 7.9.2009 22:19:35 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!