|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moje prorocanstvo
11.9.2009 9:42:55   
Nika 24052006
Tiki,kao i sve ostale cure,sva sam se naježila sada,i zaista ti želim,i vjerujem da ćeš imati svoju Lauru...Mi znamo da ćeš ti uspjetiuser posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
11.9.2009 9:55:01   
ejmama
IZVORNA PORUKA: lilivana

draga moja, mijenjaj hitno tu sliku i vjeruj u svoje snove!!!  user posted image

potpisujem, i vjerujem da je to neki znak da će Laura doći

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27
11.9.2009 10:01:20   
Marta j
Ja ti vjerujem u snove pa tako i da ce se tvoj ostvariti.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 28
11.9.2009 10:08:36   
mariola
IZVORNA PORUKA: lilivana

došla samo virnut kaj ima novog, al ne mogu ignorirati ovo...
naježila sam se dok sam čitala i još uvijek se ježim... draga moja, mijenjaj hitno tu sliku i vjeruj u svoje snove!!! Bog je uvijek uz nas, makar ponekad mislimo da nas je napustio. on će preuzeti naš križ, kada ga mi nebudemo više mogli nositi. od srca ti želim bebicu čim prije user posted image user posted image user posted image

potpisat ću lilivanu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
11.9.2009 10:24:46   
anaxx
IZVORNA PORUKA: Marta j

Ja ti vjerujem u snove pa tako i da ce se tvoj ostvariti.

i ovo potpisujem i od srca ti želim ostvarenje snova...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 30
11.9.2009 10:55:23   
pikachu
Naježila sam se... Sigurno ima nešto u tome... Vjerujem da će ti se san ostvariti...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 31
11.9.2009 12:18:32   
lavica81
potpisujemuser posted image

IZVORNA PORUKA: pikachu

Naježila sam se... Sigurno ima nešto u tome... Vjerujem da će ti se san ostvariti...user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 32
11.9.2009 14:58:04   
gljiva
Potpisujem cure.
Vjerujem da će i tvoja Laura skorouser posted image .

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 33
11.9.2009 15:56:11   
lelo
snovi se ostvaruju, pa će se tako i tvoj san ostvariti.user posted image
vjerujem da će se tvoja Laura uskoro pokazati.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 34
11.9.2009 15:56:32   
mama mery
mozda ce zvucati glupo ali je istina....
moja susjeda  ona sto ima sina koji cupa moju djecu) je imala dva spontana i nakon drugog je cula doktore gdje sapcu kako su male sanse da ce imati djeceuser posted image

kad je sve to prosla sanjaje je isusa kako joj govori da ce imatzi dva sina i zvat ce se josip i david.........
nakon sna je ubrzo ostala trudna i ima sina josipa user posted image i uvjerena je da ce imati jos i davidauser posted image

zato ne gubi nadu nadu jer isus je s nama i sve nase petnje i boli nagradi a tvoje ce nagraditi preljepom malom slatkom lauromuser posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 35
11.9.2009 20:30:50   
ninishka
i ja sam se najezila...
vjerujem u takve stvari!!!
ostvarit ce ti se san...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 36
11.9.2009 20:37:19   
Najki
i ja vjerujem u takve stvari.
sretno.

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 37
11.9.2009 20:45:48   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ovo je komadic teksta sa mog bloga pisan tocno prije godinu dana: Ljeto 2005.
Jednu noc sanjam da gledamo sliku sa UZV-a....sliku embria. I on mi kaze: "Mia, Ema, Laura. Biraj kako zelis da nam se kci zove."
Budim se. Sati je 03:21 i saljem mu SMS-om opis svog sna. Nakon tri sekunde stize mi njegov SMS: "Uvijek sam zelio da mi se kci zove Laura."

E sad...imam dvije frendice. Jednima smo bili vjencani kumovi, jednoj cu biti kuma njenoj bebici.Ova prva je prije dva mjeseca rodila Emu. Ova druga nosi curicu i dati ce joj ime Mia....jesam li ja sljedeca?Postoje li ovakve slucajnosti?

user posted image jako me rastužila ova tvoja priča, izmamila suze svaka tužna riječ, bacilo na koljena u nadi će nas čuti ako viknemo zajedno da ti da šansu, da ti da tvoju malu...user posted image ....zaslužila si svaki njen udah, svaki otkucaj srca...stisnula sam ruke što jače, viknula najglasnije što mogu...nadam se da nas je čuo...user posted image ...ne mogu više od toga...ali znaj draga ti si nikad nemoj predbacivati ili odustati...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 38
12.9.2009 7:59:38   
zaba
i ja sam neku noć sanjala slićno,točno sam mogla osjetiti kako se beba miče i gura nožicama.Ujutro mi je došlo da plačem od muke,jer se bojim da to više neću doživjeti.Ipak,nada umire zadnja....vjerujmo da će se naši snovi ostvariti....

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 39
12.9.2009 22:38:08   
natalijax
tiki,nadam se da je to to,sretno,neka ti se snovi ispuneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 40
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!