|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   raste mi zub
13.9.2009 11:09:43   
mamice
bok svima.booooli me zubic koji raste mislim da je umnjak znaci bit cu pametnauser posted image imam sve dodatke tome, temperaturu,povracanje sad znam kak je nasim bebama. cak sam uzela i led i onaj gel i mazem ko mala beba.muz mi umire od smjeha jer kaze da tek s 100 godina pocinju rasti novi zubi

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: raste mi zub
13.9.2009 11:15:57   
tikica_69
Ajoj, znam kako ti je....ja sam zbog umnjaka zavrsila na operaciji jer su mi morali siriti celjust jer je mala pa nikako nisu mogli izaci user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
13.9.2009 11:22:10   
mamice
mene muci taj mali zub vec mjesecima. najradije bi ga vadila na starinski nacin. zavezem konac za vrata pa neka muzic povlaci. al ima nesto dobro u tome NEMOGU JESTI pa imam prisilnu dijetu

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
13.9.2009 11:49:48   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovako je bilo samnom,suze,kartice i kartice tableta,al nisu jos svi izisli

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
13.9.2009 11:51:54   
mamice
a do kad uopce moraju izaci???? meni je mirovao 3 godine i opet poceo prije par mjeseci

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
13.9.2009 11:54:24   
natalijax
meni je prije par godina,izaso i nista do sad a kad ce ostatak nemam pojma,vjerujem da nije kod svakog isto,nekom ranije pocnu nekom kasnije

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 6
13.9.2009 11:57:16   
mamice
ah uzas kak je nasim andjelima kad im dva put rastu zubici

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
13.9.2009 12:12:57   
mala pcelica
meni su svi umnjaci izasli u pubertetu i još stoje zdravi

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 8
13.9.2009 14:35:59   
Kika83
Meni jedan izlazi več neko duže vrijeme ali nemam baš problema s njim. Zubarica kaže ako ne boli nema smisla ga vadit. Mene zna bolit dva dana i onda dug period ništa i tako stalno. 

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 9
13.9.2009 21:48:21   
Anoniman
Meni je jedan rastao i nije imao mjesta, tako da su ga morali vaditi... operacija je trajala sat i pol, morali su mi piliti čeljust da bi ga izvadili, ogromna snažna, široka zubina!

(Odgovor članu Kika83)
  Neposredna veza do poruke: 10
13.9.2009 21:50:11   
ivanaa
IZVORNA PORUKA: Mariachi  isuse boze dragi ja bi umrla

Meni je jedan rastao i nije imao mjesta, tako da su ga morali vaditi... operacija je trajala sat i pol, morali su mi piliti čeljust da bi ga izvadili, ogromna snažna, široka zubina

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
13.9.2009 21:57:17   
Candy
Meni su sva četiri koliko - toliko bezbolno izašli...Mislim,boljelo je,ali sam zdurala...A prvi kad je počeo rasti,isto su mi morali zarezati meso da mu naprave mjesta...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!