Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 20:47:14
|
|
|
|
troubled
|
drage moje... a osobito drage moje ivana, thea, tikica i ine... 1. nisam poslala muža da me brani... nijednoj od vas apsolutno ništa nisam kriva, pa za bilo kakvom obranom nema ni potrebe... s obzirom da vidim da vam je potrebno dodatno objašnjenje...išla sam hraniti magdu koja je danas jako grintava jer je već par dana prehlađena, što ste na forumu mogle i pročitati...osim toga prehlađena sam i ja, to ste također mogle pročitati, a i paula je upravo otišla na spavanje s temperaturom 2. na forumu ste jednako tako mogle pročitati i da sam dosljedna...jesam...i zato kad sam napisala da sam s temom završila, više joj se sasim sigurno neću vraćati... dakle ivana, kad sam to odlučila zašutjela sam...a žao mi je što te tvoja učiteljica u prvom razredu nije naučila čitati, pa to nisi uspjela sama uvidjeti...da si bila kod mene u razredu, to bi znala. 3. tikica nije tražila od mene nikakav savjet vezan uz svoj, dominikov problem...niti je s tim ciljem otvorila temu...kako ja onda mogu biti kriva što je nisam savjetovala? 4. molim konkretan citat ili više njih iz kojih je jasno vidljivo da bilo ja, bilo moj dragi "sere.o" po tikičinim problemima ili bilo čijim drugim...ukoliko ga ne uspijete naći onda vas, vama razumljivim rječnikom, molim da vi budete te koje ćete zašutjeti, umjesto da me razapinjete bez ikakvog pokrića... s obzirom da sam ljevoruka, vjerojatno nisam baš previše uračunjljiva, ali koliko me pamćenje služi, nikad, nikoga na ovom forumu ničim nisam uvrijedila... demantirajte me argumentirano mislite li suprotno...
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 20:55:46
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja cu se pozvati na tvoj citat: osjećam se osobno prozvana...nepravedno generaliziraš... ja sam s temom završila
< Poruku je uredio tikica_69 -- 13.9.2009 20:56:01 >
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 20:59:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ni ja neznam o čemu je riječ Neću se onda ni uplitati,ali draga moja nemoj se ljutiti...evo punoooo
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 21:03:01
|
|
|
|
anne
|
Ajde žene, ovdje smo a si budemo potpora i podignemo se.
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 21:05:27
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja cu se pozvati na tvoj citat: osjećam se osobno prozvana...nepravedno generaliziraš... ja sam s temom završila fakat uvredljivo... il' zadiranje u nečiji osobni problem... neznam jel bi il' se
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 21:09:05
|
|
|
|
lelo
|
Nemam pojma ni ja kaj je bilo, ali žene i dečki nemojte se svađati. Pa tu smo svi da jedni drugima pomognemo. Evo svima šaljem puno
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 21:13:10
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja pronašla o čemu je riječ,ali neću se upletati ni ovdje ni tamo na temi A narvno ne želim ni da se vi svađate
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 21:36:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anne Ajde žene, ovdje smo a si budemo potpora i podignemo se. potpisujem i osobno mi je zaista žao da je došlo do ovakve situacije! ...imala bih što napisati na onu temu ali ću radije pričekati da se "duhovi smire" ... želim vam svima da se lijepo naspavate... odmorite... ozdravite...
|
|
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 21:38:44
|
|
|
|
ivanaa
|
eto moja je neobrazovanost dokaz moje nepismenosti..ak si gotova s temom onda zasuti vec jednom..oprosti ako je prevulgarno,al mi ne pada ni jedna druga rijec..kaj se pjenis uopce??ak sam rekla svoje misljenje o prosveti imam i pravo na njega..ja sam med sestra i sigurno bi mi mogla puno toga ti nadrobit o zdravstvu..to kaj te nije trazila savjet??a trazila te da se.es po njoj?evo otvorila si si novu temu o istoj stvari
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 22:02:25
|
|
|
|
ELISABETH
|
Ne shvaćam uopće zbog čega je došlo do ovakve svađe Svatko ima svoja dobra i loša iskustva s prosvjetom ali nemojte nas generalizirati NISMO SVI ISTI, samo se o tome radi.
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 22:15:53
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa a trazila te da se.es po njoj? ivana, lijepo te molim da citiraš objavu u kojoj ja to se.em po njoj...ili po bilo kome... i još te lijepo molim da mi više ne govoriš da zašutim jer ni većima od tebe me nije uspjelo ušutkati kad sam u pravu...a jesam!
|
|
RE: citiranje vs. laprdanje 13.9.2009 22:33:09
|
|
|
|
mirna
|
Molim vas za malo više bontona... Pročitajte pravila korištenja foruma ako još niste. Neke tražite svađu tamo gdje je nema...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!