Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 16.9.2009 22:30:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Zelena opet se slažem s tobom mislim da se mišljenje može iznijeti na sasvim kulturan način, a da se ne zaradi opomena.
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 16.9.2009 22:35:40
|
|
|
|
FIONA
|
sad sam si dala truda da to i pročitam...ma bolje da nisam...sramota...može vas biti sram....i treba vas sankcionirati kad razgovarate javno na tom nivou...ma užas!...za mene je ovo zaključano...
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 16.9.2009 22:40:00
|
|
|
|
lavica81
|
potpisujem IZVORNA PORUKA: Zvonki Ako su povrijeđena prava foruma, pošteno je da se svaki član sankcionira bez obzira dali nam je to netko koga ne podnosimo ili jako drag... Osobno sam jednom dobila opomenu i ne pada mi na pamet ponoviti grešku.
|
|
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 16.9.2009 22:47:58
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: njanja Budući da me ni nema puno na raji zadnjih par mjeseci (tu i tamo škicnem kada mogu) samo ću nešto reći: OVAJ FORUM JE NEKAD BIO MJESTO ZABAVE, PRIJATELJSTVA I UTJEHE (zato smo ga i mnogi odabrali), a sada svako malo vidim neku svađu, problem i slično...One koje su od početka tu, znati će o čemu govorim... ja potpisujem njanju
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 18.9.2009 19:19:59
|
|
|
|
Kika83
|
Žao mi je šta god da je bilo i nadam se da če se Ivana brzo vratit
|
|
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 18.9.2009 23:16:41
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: njanja Budući da me ni nema puno na raji zadnjih par mjeseci (tu i tamo škicnem kada mogu) samo ću nešto reći: OVAJ FORUM JE NEKAD BIO MJESTO ZABAVE, PRIJATELJSTVA I UTJEHE (zato smo ga i mnogi odabrali), a sada svako malo vidim neku svađu, problem i slično...One koje su od početka tu, znati će o čemu govorim... ja potpisujem njanju
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 29.9.2009 21:30:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne znam kako vama, ali meni fali ivanaa
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 29.9.2009 21:31:53
|
|
|
|
Thea
|
I meni... Sad vidiš kako je nam bilo bez tebe....
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 29.9.2009 21:33:43
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: Thea I meni... Sad vidiš kako je nam bilo bez tebe.... Slazem se
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 29.9.2009 21:39:18
|
|
|
|
Viky
|
I meni nedostaje njena iskrenost
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 24.5.2010 12:52:20
|
|
|
|
Bebys
|
http://www.ringeraja.hr/forum/m_300198/mpage_3/key_/tm.htm evo teme ovdje je bila...nasla sam je konacno i mnoge stvari UPOZNALA...koje nisam znala... misljenje necu iznijeti...jer ovdje se to nesmije...ocito.. jezik za zube.. salim se...naravno
< Poruku je uredio Bebys -- 24.5.2010 13:01:48 >
|
|
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 24.5.2010 12:53:31
|
|
|
|
Bebys
|
xxl ...ivanaa dobro si ti ispala...i ponovo se prijavila... ne kuzim ako je kazna bila na mjesec... a mozda i kuzim ali nesmijem napisati... u svakom slucaju dobro je znati..neke stvari... samo da napomenen ..moja mama je profesor. moja seka je prfesor...i to imaju po dva faxa profesora...OBIJE SU drugacije. moja seka je los profac...jer sve pusti djeci..i ceka da sto prije zavrsi nastava..jer ima svoje mlade brige i mobitel...itd.. a moja mama ZATO VREDI ZA STO losih profaca jer je savrsena...RADI S DEFEKTNOM DJECOM...i to radi s takvom ljubavlju da joj se ja ODUVIJEK DIVIM... dakle nitko nije isti... i ja sam trebala radit kao profesor i mislim da bi bila kao moja mama...jer sam njoj po srcu slicna...ali ....necu vise da nebi osla off topic... odavno me ova rasprava zanimala...i sada sam nasla...
< Poruku je uredio Bebys -- 24.5.2010 13:02:11 >
|
|
|
|
RE: vratite korisnika ivanaaa 24.5.2010 13:04:15
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Zelena opet se slažem s tobom mislim da se mišljenje može iznijeti na sasvim kulturan način, a da se ne zaradi opomena. ovo potpisujem...
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!