|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kiseli kupus
21.9.2009 14:42:36   
natalijax
Sjecate li se kad se gazio kupus s nogama za kiseljenjeuser posted image user posted image user posted image jel to jos radite ili imate onu palicu za tuckanjeuser posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kiseli kupus
21.9.2009 14:45:06   
FIONA
IZVORNA PORUKA: natalijax

Sjecate li se kad se gazio kupus s nogama za kiseljenjeuser posted image user posted image user posted image jel to jos radite ili imate onu palicu za tuckanjeuser posted image user posted image user posted image

mi više niš ne gazimo...dubi se glava i u tu rupu se trpa sol..zalije se mlakom vodom i stisne s kamenom..naravno i poklopi...ne režemo več samo glave i odlično je!!-....inače ja sam ko klinka gazila i to mi je bilo zaaakooon...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
21.9.2009 14:48:10   
natalijax
ja kad sam trebala doc na red za gazit kupus,onda su dosle te palice u modu tak da nisam ni probala

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
21.9.2009 14:50:27   
FIONA
kaj hočeš reč da sam stara baba..jeli..user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 4
21.9.2009 14:51:11   
Thea
IZVORNA PORUKA: FIONA

[

mi više niš ne gazimo...dubi se glava i u tu rupu se trpa sol..zalije se mlakom vodom i stisne s kamenom..naravno i poklopi...ne režemo več samo glave i odlično je!!-user posted image user posted image user posted image

Tako i kod nas....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
21.9.2009 14:52:05   
natalijax

kaj hočeš reč da sam stara baba..jeli..user posted image user posted image user posted image user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stara koka dobra juhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
21.9.2009 14:52:53   
FIONA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stara koka dobra juhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marš...ja sam još picek za na naglo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7
21.9.2009 14:53:44   
natalijax

marš...ja sam još picek za na naglo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dinstanouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
21.9.2009 14:53:47   
Thea
Picek sa aritmijom....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
21.9.2009 14:55:14   
FIONA
evo ti ga na...i od kiselog zelja vi napravite sprdačinu na moj račun...neka neka...user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 10
21.9.2009 14:57:09   
Thea
Ma kad te volimo!!!!!!!Ipak si ti naše malo zeleno čudovište...Kako tvoja zvijer??

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
21.9.2009 14:58:43   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Thea

Ma kad te volimo!!!!!!!Ipak si ti naše malo zeleno čudovište...Kako tvoja zvijer??

tako je

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 12
21.9.2009 14:59:47   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a jesam vassplašila gore s ovim plavim hihihhihiih..

Neposredna veza do poruke: 13
21.9.2009 15:04:11   
Thea
Prepala sam se i skoro opala sa stolice od straha..user posted image user posted image Kad si se to slikala???

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
21.9.2009 15:05:18   
FIONA
sinoć nakoh hitne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 15
21.9.2009 15:06:10   
mlada mama

cujes i ja sam ga dugo gazila,a stopala su bas bila fina poslije togauser posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 16
21.9.2009 15:31:11   
natalijax
koja su to vremena bila,danas sutra nam djeca nece vjerovat kak se kupus pripremouser posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 17
21.9.2009 16:41:45   
Anoniman
draga moja, kak je ovo sve krenulo nizbrdo, naša djeca budu i kopala i orala na volove, i gazila zelje i grozdje... ode država u user posted image  - pardon!user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!