Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 11:40:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
meni su pokušali, ali ne odrasli džepari, neg djeca, kaj se u gužvi provlače među nogama, i taman su visoki kak držim torbu uz sebe, ne na ramenu neg u ruci kraj noge...skužila sam kad je počela otkopčavat..
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 11:41:49
|
|
|
|
mrkvač
|
Baš mi je žao što se to desilo tvojo mami!!!!!!! Nisam se susrela s đeparošima za sad!!!!!
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 12:10:46
|
|
|
|
tikica_69
|
mene su neke bugarke pokusale u tramvaju zdjepariti ali imale su nesrecu da ih je murijak pratio i cekao da krenu u akciju
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 12:13:32
|
|
|
|
lelo
|
Baš mi je žao. Meni su u tramvaju ukrali ključeve,ali nikad ništa drugo hvala bogu.
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 12:19:26
|
|
|
|
mama mery
|
mm-u su ma moru kad smo bili prije tri god ukrali mob iz dzepa samo su ga povukli za onu vezicu nije ni osjetio jer je imao siroki šorc a u trgovini ( na blagajni) je bila guzva
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 12:35:30
|
|
|
|
Thea
|
Meni su prije 10 godina u tramvaju iz ruksaka maznuli novčanik.Nije bilo puno love samo 100 kn,ali svi dokumenti su bili unutra...Nakon tjedan dan zove mene jedna cura iz Jaske koja radi na zapadnom kolodvoru u Zg da je ćistaćica našla u smeću moj novčanik pa ga dala njoj pošto živi tu...Tako da sam na sreću dobila dokumente nazad...
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 13:02:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Mene nisu, hvala Bogu, ali vidjela sam i upozorila ženu ali bilo je kasno. Bio je profi džeparoš, u dugom crnom kaputu, uzeo novčanik u sekundi iz torbice i izašao iz tramvaja taman kad su se vrata zatvarala. Dok sam ja njoj rekla, on je nestao u masi...
|
|
RE: Krađe po tramvajima,busevima.... 24.9.2009 13:43:20
|
|
|
|
natalijax
|
jednom mi je iz novcanika nestalo 1000 kn iz sanka,kuhar uso u sank ukro meni pare,i kolegi mobitel i pobjego,al u tranvaju i autobusu sam uvjek drzala cvrsto torbu,bas mi je zao kako ih nije sram krast jos starijim osobama
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!