|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ošišala sam se
8.10.2009 7:17:04   
huanita

IZVORNA PORUKA: natalijax

san mi je kovrcava kosa,a jos mi je kratka da bi izgledao minival onako kako ja zelim

Pokušaj potražiti salon koji pravi moving (čitaj muving). To je napredniji oblik minivala u kojemu se koriste posebne kemikalije koje ne uništavaju kosu, ne pucaju vrhovi i ne suše se. Kovrče djeluju potpuno prirodno, mekše, a što je najbolje, ne vidi se prijelaz gdje ga imaš, a gdje je izrasla nova ravna kosa. Naime, muving se u tri mjeseca lagano ispravi.
Ja ga nosim već skoro dvije godine. Imala sam ga na dugoj kosi, na poludugoj i na kraćoj kada sam išla roditi. On je otkriće za mene jer mi je kosa nakon prvog poroda oslabila, prorijedila se i čim bi malo narasla, objesila bi se u repovima. Muving joj daje punoću, kosa je frčkava, a ne osjećam se kao ovčica što je često slučaj s minivalom.

J 4.5.2001.
I 18.6.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
16.10.2009 19:53:38   
Kika83
Moram se nadovezat na ovu temu, i ja sam se ošišala na kratko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Mm i frizerka kažu da izgledam mlađe user posted image
Nije ful kratko, več onako ispod uha i bila mi je skoro do sredine leđa. Totalna promjena i moram se priviknut ali meni se sviđauser posted image

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 27
16.10.2009 22:08:51   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kika,svaka promjena uvijek dobro dođeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!