|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: alkohol :((
18.10.2009 21:09:07   
zaba
ajde,pa nek dođe pameti više

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
18.10.2009 23:01:12   
dominik
on je ko seceras i cokolada...tesko je...al ak voli popit kaj si ne zeme bezalkoholnu pivu...sretno mu

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 27
19.10.2009 22:18:06   
ninolina
evo stigao buraz kući. Ah to naše zdravstvo i doktori. Stavili ga na odjel alkoholizma, bespotrebno tj. njegovo padanje u komu kad popi nešto nije od alkohola, samog alkohola. Ima ugrušak na mozgu koji nije povezan s tim. Znači nije mu trebao odjel alkoholizma i lječenje kako su oni to rekli već neurologija. Danas cijeli dan tražimo privatnika za magntsku rezonancu jer najvjerojatnije ima metastaze, ali naši divni doktori ne šalju na hitan pregled već se mora naručiti jer napadi nisu čestiuser posted image . Tako da nije alkoholičar, hvala bogu ali možda je ozbiljno bolestan, tako nas je strah, više nego ovoga svega do sadauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 28
19.10.2009 22:20:28   
pepeljuga
ninolina bas mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da ce te uspit brzo naci doktora i moliz cu se da sve bude ok
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 29
19.10.2009 22:22:04   
FIONA
ninolina...molim se za vas...nije vam lako....strašno....drž se draga...ako treba kaj da mogu samo se javi!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 30
19.10.2009 22:29:23   
ninolina
hvala vam drage već smo potegnuli vezu za kod privatnika pa se sutra moramo čuti s njim. Neznam ima li taj aparat u vinogradskoj

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
19.10.2009 23:00:26   
mirna
ugrusak  ili metastaze ili oboje???

ninolina  na polikliniki sunce imaju magnetno resonancu, pa ako vam nije previse novaca (vidim na forumima da je navodno cijena od 1500-1800 Kn), narucite se tamo ili negdje drugdje privat... mislim da vam je hitno...

Drzim fige da ce sve biti ok!user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 19.10.2009 23:01:30 >

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 32
19.10.2009 23:04:50   
ninolina
oni su otkrili ugrušak ali sumljaju na metastaze tako da sad treba hitno napraviti pregled. Ma mislim ti dok su za vrapče majke mi. Imamo doktora grnkovića na kvatriću kod njega je 2500 a vidli smo par ordinacija na internetu sa manjim cjenama al nije ni važno, glavno da to obavi. 

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 33
19.10.2009 23:04:52   
Marta j
Draga nadam se da sve bude ok

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 34
19.10.2009 23:21:45   
Ninaa
Draga nadam se da bu sve ok...........ma nisu normalni..............mojoj baki prije par godina neki primarijus nije vidio da ima tumor od 10 cm na bubregu, kao stara je boli je kičma. DA nisu išle kod privatnika koji je vidio i prek veze na operaciju danas bi bila pokojna. A ona je još uvijek pokretna............s tim da taj kirurg koji ju je operirao nije htio ni čuti da mu se iz zahvalnosti nekaj da ( našla ga mama prek neke rođakinje koja je medicinska sestra). Rekao je da je njegov posao da liječi ljude i da je za to plaćen. nismo mogli vjerovati.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 35
19.10.2009 23:26:09   
ninolina
Rekao je da je njegov posao da liječi ljude i da je za to plaćen. nismo mogli vjerovati.

ma takvih je danas malo, ja sam navikla već otiči , platiti i bog ali ovo je stvarno strašno pa koliko ljudi umire zbog njihovog nemara. Inače je sestra bubrežni bolesnik na dijalizi svaki drugi dan i veli ako ne doneseš koji put kavu, bombonjeru, piće ni ne pogledaju te. Svakakvih iskustava s tim dok. Svekar našo fenomena od dok koji mu je dva puta operirao kuk kao bez čekanja svaki put dao 2000 eura a sad je na štakama. Ma ubile bi nekoga i ja i sestre da mu se nekaj dogodiuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 36
20.10.2009 23:51:08   
lavica81
draga, nadržim fige da će sve biti ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!