Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moje dječje uspomene 6.11.2009 16:02:37
|
|
|
|
natalijax
|
sinoć sam poćeo gugutati i to glasno
|
|
|
|
RE: Moje dječje uspomene 9.12.2009 22:12:45
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica ah,ok onda ...eto imamo i drugi zubić,jutros izbio...sinoć ga nije bilo od zadnje objave smo naučile: -da se okrećemo sa leđa na stomak i obrnuto -izbila su nam još 2 zuba -da se igramo "di si di si majoooo"-"tu cam" -da sjedimo,ali još ne znam sama da se postavim u sjedeći položaj -da cupkam na nogicama -da vrištim iz sveg glasa........ ako se mama još čega sjeti napisaće opet
|
|
RE: Moje dječje uspomene 9.12.2009 22:14:22
|
|
|
|
ninolina
|
bravo za Maju malog blizanca he he Rođena je na dan kad i ja
|
|
RE: Moje dječje uspomene 9.12.2009 22:15:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: ninolina bravo za Maju malog blizanca he he Rođena je na dan kad i ja heheheh a ja sam dva dana poslje vas
|
|
RE: Moje dječje uspomene 9.12.2009 22:18:02
|
|
|
|
ninolina
|
ma supač feštat čete skupa. Moja frendica je isto Maja rođena dva sata prije mene. Uvjek je se sjetim kad tebe sretnem.
|
|
RE: Moje dječje uspomene 10.12.2009 12:34:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Katarina je prije 2-3 dana onako spontano došla k meni, zagrlila me oko vrata, stavila mi dlanove na obraze i dala mi pusu, onako kako ja njoj dam. Rastopila sam se! Ostala je mlaka na podu!
|
|
|
|
RE: Moje dječje uspomene 10.12.2009 12:37:21
|
|
|
|
osobno
|
Luka je konačno naučio reć "veliki"...jedini je problem šta to uvik kombinira sa "pišo" pa ga sad svak može razumit...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!