|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Peh za pehom...
22.10.2009 19:22:39   
bomboncic02
Danas me samo dragi Bog čuvao...kuhala juhu, smanjila na najmanje i Luku hranila, onda u gužvi obukla ga i odvela kod mame jer sam išla po Mateja...kad sam krenula po Mateja sjetim se rekoh pa jesam li ja ugasila plin?!?!
Odjurila doma, otključam stan kad ono NISAM ugasila plin!!!
Vozim zatim do vrtića, otvorim prozor jer mi bilo vruće, sparkiram se i zaključam auto a ostavim prozor otvorenuser posted image  (u autu torbica, novčanik, mobitel i sjekira - za kosti mi trebala pa posudila od svojih, papiri od auta, ma sve...), a u vrtiću sam bila više od pola sata (dok se Matej obukao, jeo, umio...) i Hvala dragom Bogu sve je na svom mjestu i ništa ne fali, valjda nisu ljudi skužili...
Sad sam doma i ne mislim ići nigdje jer u kakvom sam stanju sve me strah što bi bilo...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Peh za pehom...
22.10.2009 19:25:38   
buduća mamica
draga ima takvih dana, i ja se ponekad čudim dobro da mi glava na ramenu ostala user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2
22.10.2009 19:25:51   
pepeljuga
Definitivno ti je bolje da stojis domauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 3
22.10.2009 19:27:16   
Puli
draga danas je bio neki težak i pospan dan bio pa nije ni čudo da ti se sve to desilo

sve je dobro što se dobro završiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 4
22.10.2009 19:30:26   
tikica_69
Da.....i mene nekad zadese takvi dani. Kao da te neko bas taj dan zacopra i sve se okrene protiv tebe. Valjda polozaj zvijezda...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 5
22.10.2009 19:31:25   
natalijax
ide to tako,kad krene nezna stat

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 6
22.10.2009 19:40:06   
Kika83
Ajme user posted image I mene zadese takvi dani i to nekako jako čestouser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
22.10.2009 21:18:08   
Zvonki
Meni najbolji onaj dio o sjekiri user posted image user posted image user posted image Bože, pomislih, šta će joj sjekira u autu. Mora da gleda previše filmova user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 8
22.10.2009 21:52:39   
bomboncic02
Bila kod svekrve jučer pa za svaki slučaj user posted image ..
E jesi me nasmijala user posted image .
Mislila da će mi trebat za meso..ali na kraju nije trebalo.
Svašta se nađe u autu user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 9
22.10.2009 22:25:35   
lavica81
da, imam i ja takvih dana koji od početka krenu naopako

Neposredna veza do poruke: 10
22.10.2009 22:29:31   
mrkvač
Da ovo s sjekirom je super!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 11
23.10.2009 13:22:24   
Krky
Možda je i netko htio nešto uzet al se preplašio sjekire! Ko zna...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 12
23.10.2009 14:20:54   
tikica_69
eto i meni je danas takav dan...od loseg stanja u mojim jajnicima, do izgleda odbijene tuzbe za povecanje alimentacije, od svadje sa ortodonticom jutros zbog Bucinih zubiju, do valjda desete svadje sa MM u tri dana....sve se bojim da me netko ne zgazi sad do Merkatora.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!