|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   chat
24.10.2009 16:34:33   
natalijax
Mm po ko zna koji put dobiva poruku s mobitela ,kao nasla sam tvoj broj na chatu i ako zelis avanturu javi se na ovaj broj,koliko ja znam mm nikad nije bio na chatu,pogotovo ni kad nismo bili zajedno ,ali te poruke stizu u zadnji godinu dana,dal to oni biraju iz imenika brojeve pa ko nasjedne nasjedne iliuser posted image vase misljenje
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: chat
24.10.2009 16:45:31   
ama
moguce da se neko zeza,danas je lako doci do nekog br ili  lupit neki br u toj poruci je jasno sta ta osoba trazi stim da moze da promijeni br.to vam je najlakse da se nezamarate stim.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
24.10.2009 18:01:42   
Zvonki
Nemam pojma natalijax. Koliko ja znam, niti na jednom chatu se ne ostavljaju brojevi. Ma to je neka glupost, ne zamaraj se .

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 3
24.10.2009 19:06:19   
natalijax
nezamaram se ja,vjerovatno se netko htio našaliti,al je s tim mislio kako cu ja mozda pop,,,,ti

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
24.10.2009 20:39:32   
FIONA
IZVORNA PORUKA: natalijax

Mm po ko zna koji put dobiva poruku s mobitela ,kao nasla sam tvoj broj na chatu i ako zelis avanturu javi se na ovaj broj,koliko ja znam mm nikad nije bio na chatu,pogotovo ni kad nismo bili zajedno ,ali te poruke stizu u zadnji godinu dana,dal to oni biraju iz imenika brojeve pa ko nasjedne nasjedne iliuser posted image vase misljenje

joooj..moj dobiva i piz...  zbog toga....mora nazvati Vip i nek mu oni isključe tu opciju inače bu mu to dolazilo non stop....nije ni prvi ni zadnji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 5
25.10.2009 22:30:08   
Wukovarka
To je meni jedno vrijeme dolazilo...

Znaš kako kažu...navlakuša user posted image

Nazvala sam službu za korisnike i naredila da mi blokiraju to

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!