Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 19:30:25
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja volim isplanirat sve, bar okvirno
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 19:47:00
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja volim isplanirat sve, bar okvirno I ja i onda poludim ako mi se nesto izjalovi
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 19:49:20
|
|
|
|
Zvonki
|
Dosta sam organizirana i ne trpim neorganiziranost.
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:18:09
|
|
|
|
kitty
|
spontana i uopce se ne opterecujem vremenom posebno sad kad sam kuci,rucak nikad nije u isto vrijeme,nemam recimo "dan za peglanje,ciscenje,nabavu" i slicno naravno kad ponovo pocnem radit to ce se malo promijenit zbog nedostatka vremena
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:20:20
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: kitty spontana i uopce se ne opterecujem vremenom posebno sad kad sam kuci,rucak nikad nije u isto vrijeme,nemam recimo "dan za peglanje,ciscenje,nabavu" i slicno naravno kad ponovo pocnem radit to ce se malo promijenit zbog nedostatka vremena Preselit ću se u Dalmaciju
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:22:32
|
|
|
|
lee
|
ja sam organizirana prilično ali ponekad ne pazim na vrijeme...ali volim da je sve na mjestu koliko je to moguče...samo moj mm kaže da ne može uvijek doči točno doma u minutu...
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:44:07
|
|
|
|
dami
|
Nastojim se držati isplaniranog dana a li ima stvari koje radim spontano. Nor. peglanje, to nikako ne volim i onda moram stvarno dobiti volju i želju za tim, kao npr sada. Samo čekam 21.00, jeftimiju struju.
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:54:25
|
|
|
|
natalijax
|
volim organiziranost,i nevolim da me tko omete u tom ako nema potrebe
|
|
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:54:57
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja sam poprilično organizirana,ručak mi je svaki dan u isto vrijeme,peglam pretežno čim se rublje osuši,jer mi je mučno kad mi se nakupi cijela hrpa,sat mi je najbolji prijatelj .Poznajem osobe koje započmu 5 poslova odjednom i niti jedan ne završe,ja to volim po redu,jedan po jedan,ali da sve bude gotovo.
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 20:58:25
|
|
|
|
ama
|
inace volim da sam organizirana kupovinu posjete......spremanje jela uvijek u isto vrijeme,desi se da se nesto promijeni tokom tjedna ali se uvijek vratim neznam drugacije jer mora bit kako sam zamislila inace nervoza volim da mi je sve na svom mijestu.
|
|
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 21:30:09
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam organizirana i sve mora biti donekle na svome mjestu, kuham u vrijeme dok mi dijete spava pa ručak varira, a za peglanje, šoping i tak nemam određene dane. Peglam čim je veš suh inače mi se nakupi, a čistim pretežno subotom na veće, a inače tokom dana prebrišem ono kaj treba. MM me zove odred za čistoću.
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 21:32:28
|
|
|
|
dami
|
E, cure sad stvarno idem peglati jer onda opet ništa od moje "organiziranosti"
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 21:32:56
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam organizirana i sve mora biti donekle na svome mjestu, kuham u vrijeme dok mi dijete spava pa ručak varira, a za peglanje, šoping i tak nemam određene dane. Peglam čim je veš suh inače mi se nakupi, a čistim pretežno subotom na veće, a inače tokom dana prebrišem ono kaj treba. MM me zove odred za čistoću. potpisujem osim ovo za peglanje kod mene se nakupila tona veša neznam kad ću to ali ostalo sve večinom organiziram tako da se zna kaj je na redu
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 21:35:56
|
|
|
|
anne
|
Prije braka sam bila totalno stihijski tip. MM je bio jako organiziran, i previše, pa smo se našli na pola puta. Sa djecom sam postala totalno organizirana - lakše je i meni i njima kad znam što slijedi i kad imamo neku rutinu. Obično za vikend napravimo raspored za sljedeći tjedan i uglavnom ga se držimo.
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 25.10.2009 21:37:10
|
|
|
|
Thea
|
Kod nas je sve spontano.Ako se klinci probude oko 10,doručkuju oko 11 nema ručka bar do 16 kad mm se vraća s posla ,a ako se probude ranije sve se mijenja.Tako da uglavnom sve ovisi o jutarnjem buđenju i ustajanju iuz kreveta i onda radim ono što mi se taj dan radi...Ne volim biti rob navike i planova...
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 26.10.2009 9:24:48
|
|
|
|
božica
|
ajme, nemam se vrmenea organizirati kako bi htjela sve rješavam u hodu Svako jutro se spremamo za vrtič,jaslice posao.... tu smo se izorganizirali
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 26.10.2009 9:27:38
|
|
|
|
lueman
|
pokušavam da mi je ručak kuhan svaki dan do 13 sati. sve ostalo prilagođavam situaciji
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 26.10.2009 9:45:35
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja volim isplanirat sve, bar okvirno I ja i onda poludim ako mi se nesto izjalovi i ja...
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 26.10.2009 21:24:49
|
|
|
|
uspavana
|
neke stvari volim znati unaprijed... al uvijek ostavim mjesta za spontanost... to daje napetosti u život
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 27.10.2009 15:51:23
|
|
|
|
lavica81
|
i ja IZVORNA PORUKA: uspavana neke stvari volim znati unaprijed... al uvijek ostavim mjesta za spontanost... to daje napetosti u život
|
|
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 27.10.2009 15:54:10
|
|
|
|
zaba
|
uvijek sam bila isključivo organizirana i planirana,onda je došao period kad sam pustilada se događa,ali sad sam opet ona stara-too much isplanirana.Ne znam drugačije.
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 27.10.2009 15:59:11
|
|
|
|
osobno
|
Nisam neki planer.... obično se izjalove moji planovi, pa nastojim djelovati onako kako se stvari događaju...otkad sam rodila Luku, povodim se isključivo za osjećajem, onako kako osjećam da bi trebala, slušam ustvari njegove potrebe i tako smo se uskladili...i uglavnom sam zadovoljna. Mislim da nam je tako puno opuštenija atmosfera.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 28.10.2009 12:10:10
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja volim isplanirat sve, bar okvirno I ja i onda poludim ako mi se nesto izjalovi i ja... I ja
|
|
|
|
RE: Jeste li organizirani ili djelujete spontano 28.10.2009 13:52:32
|
|
|
|
mirna
|
Organizirana , ponekada previse... Cesto ono sto ucinim spontano ispadne najbolje jer nemam prevelikih ocekivanja...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!