Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:45:15
|
|
|
|
troubled
|
s obzirom da ih nigdje nisam našla za kupiti, kukicu u ruke i pleti grijače (štucne) za magdu... jedan je gotov...još drugi
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:49:24
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: troubled s obzirom da ih nigdje nisam našla za kupiti, kukicu u ruke i pleti grijače (štucne) za magdu... jedan je gotov...još drugi vidjela sam to negdje u nekom katalogu...provjerit ću
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:49:39
|
|
|
|
mlada mama
|
Bar znaš plest, ja ne znam,a tako bih voljela znati. Baš sam jučer ove stare bake pitala da mi naštrikaju čarapice za D i bebicu, ali ništa već su stare i ruke ih bole
|
|
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:52:25
|
|
|
|
troubled
|
novamama, vidjela sam ih ja jako puno, ali su sve za velike... anyway...nije mi teško, veseli me i pravim se važna
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:55:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: troubled novamama, vidjela sam ih ja jako puno, ali su sve za velike... anyway...nije mi teško, veseli me i pravim se važna uživaj ja sam nadobudno kupila prije 3-4 godine igle i vunu i krenula plest, ali ubilo me od dosade i bolile su me ruke pa je mama preuzela inače sam kao malena svašta radila, prva stvar koju sam napravila je bilo vezenje jednog malog tabletića, mama ga još čuva
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2010 8:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!