Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koja se udala nevina? 10.12.2009 17:32:36
|
|
|
|
Kika83
|
Naravno da nisam bila nevina. Ajme di to još ima
|
|
|
|
RE: koja se udala nevina? 19.12.2009 20:20:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nisam bila nevina, ali mi je mm prvi
|
|
RE: koja se udala nevina? 30.12.2009 15:27:17
|
|
|
|
crvenkapica
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Naravno da nisam bila nevina. Ajme di to još ima nisam ni ja i nisam ni znala da to jos postoji .....udala sam se sa 27god,sta cu bit nevina do tada ....mm upoznala sa 24god....i tad nisam bila nevina ....kad bi mogla vratit vrijeme nikad ne bi usla u brak nevina,ajme pa da se razvedem za par mjeseci jer mi se sex ne sviđa .....
|
|
RE: koja se udala nevina? 30.12.2009 22:06:07
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: lavica81 i ja isto IZVORNA PORUKA: twitty ni nevina ni trudna potpisujem
|
|
RE: koja se udala nevina? 30.12.2009 22:20:03
|
|
|
|
mara27
|
nisam bila nevina, nažalost... sad bi baš volila da mi je mm prvi i jedini... ali zato sam ja sa 19 predala svoj život Bogu i onda mi je to postalo nekako...hm...i kad sam upoznala svog m, naša želja je bila da pričekamo do braka, i čekali smo..(vjenčala se sa 23 a on sa 28) to ćemo mi pričati našoj djeci, da je najljepše čuvati se za brak(i za tu jednu posebnu osobu, dati se njoj kao dar) to je prva institucija koji je Bog uspostavio na zemlji-i koja traje dan danas. "prva vožnja" nije bila bajna, šta od umora, šta od uzbuđenja, ali ljubav čini čuda, svaki put bilo je sve bolje i bolje
|
|
RE: koja se udala nevina? 30.12.2009 22:26:14
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler nisam bila nevina, ali mi je mm prvi isto
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 10:54:07
|
|
|
|
lidac0605
|
Bože oslobodi ...Ma ko je vidio ić nevin u brak u današnje doba,pa skužiš da ti seks ne odgovara-katastrofa Ja sam se udala mlada-sa 20 god i nisam bila nevina,nit mi je moj muž bio prvi(bio je peti )-ajme pa moraš nešto proć i prije braka...Pa nismo u srednjem vijeku...
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 10:58:27
|
|
|
|
danery
|
ajme onda sam ja iz prapovijesti mm me čvrnuo toljagom i za kosu odšlepao u pećinu mi smo si bili prvi...
|
|
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 11:03:28
|
|
|
|
Bebys
|
cure jako je POSTENO I LJEPO i od boga blagoslovljeno uci u brak s nekim tko ti je prvi ili nevin...to OSTAJE ZAUVIJEK PISANO... ali...jedno veliko ali...ako je netkome bitan krevet...tj..sex onda je to druga prica...recimo ima zena koje ostavljaju muza radi toga jer joj NE ODGOVARA..(ja to nebih nikada..jer zivot nije sex ima jako drugih BITNIH KVALITETA koje cine zivot) dakle sve zavisi kakva ste osoba...to je to... ja sam se jako kasno udala..s 33 i da sam znala..NIKADA SE NEBI UDALA..ali zivot ponekad na tera covjeka da cini ono sto ne zeli...da ide PROTIV VJETRA..i protiv sebe...tako je to...nemamo bajke od zivot...ima i trnja vise nego ruza...
|
|
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 11:07:18
|
|
|
|
lidac0605
|
pa niko ni ne veli da je život bajka...al isto tako stoji da iza uspješnog braka u velikom postotku stoji i dobar seksualni život,to mi nemre niko reć da nije tak-naravno pod uvjetom da smo oboje zdravi... Bez dobrog sexa nema dobrog braka-kaj god ko reko,to jedno bez drugog NEJDE...
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 11:10:34
|
|
|
|
marija0
|
zašto bi se ja čuvala za njega kad on nije za mene muškarci bi tili imat svaku žensku, al ona sa kojom se oženi mora biti svetica!! ma molin te??!!! to je nemoguće! nisam bila nevina a nije ni on!
|
|
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 11:13:18
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 pa niko ni ne veli da je život bajka...al isto tako stoji da iza uspješnog braka u velikom postotku stoji i dobar seksualni život,to mi nemre niko reć da nije tak-naravno pod uvjetom da smo oboje zdravi... Bez dobrog sexa nema dobrog braka-kaj god ko reko,to jedno bez drugog NEJDE... potpisujem te lidac
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 11:17:56
|
|
|
|
adryosijek
|
ma jok kakva nevina ... prvo se treba u zivotu proc pa udat da kasnije u braku nepoludim i saram
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 12:54:48
|
|
|
|
crvenkapica
|
IZVORNA PORUKA: marija0 zašto bi se ja čuvala za njega kad on nije za mene muškarci bi tili imat svaku žensku, al ona sa kojom se oženi mora biti svetica!! ma molin te??!!! to je nemoguće! nisam bila nevina a nije ni on! a bas.................mislim mozda bi izbrisala broj partnera prije mm ( 4 )....ali opet kazem ne bi usla u brak nevina, ali ako ste upoznale svog muza sa 17-18 -19 god(tad sam bila i ja nevina) onda je lako da vam on prvi bude ali u svom zivotu neke od nas nisu imale neke srece....pa je tu bilo i kretena pa sam se brze bolje njih rijesila ....tako da s enisam htjela udati mlada i dok nisam nasla svog ,skoro pa idealnog muskarca, to je bilo sa 26god. ......da sam znala da cu ga upoznati sa 26god. mozda bi ga i cekala... ... ali zene moje nismo od kamena.....nisam za sex za jednu noc ali ako sam sa deckom par mj. zasto ne sex .......nikad ne znas dali ces s njim ostat ili ne.....
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 13:19:01
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 pa niko ni ne veli da je život bajka...al isto tako stoji da iza uspješnog braka u velikom postotku stoji i dobar seksualni život,to mi nemre niko reć da nije tak-naravno pod uvjetom da smo oboje zdravi... Bez dobrog sexa nema dobrog braka-kaj god ko reko,to jedno bez drugog NEJDE... pa naravno, priče za malu djecu,naravno da ne bi bila s nekim , a još manje mu se vezala za cijeli zivot da mi sex ne valja, ta vremena su davno prošla... pogledajte svoje kćeri teenejđerke, pa znaju više o tome od nas... takva vremena su dosla, sex nije tabu. postotak da je netko imao 1 partnera je vrlo mali, pogotovo u dansnje vrijeme...a pogotovo muskarac...pih imala sam priliku radit sa curkama od 14-do 18 godine, jao majko... partnera ko u priči... ja kao osuđujem taj rani sex, ali tak je kak je... došla su takva vremena
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 13:20:14
|
|
|
|
Točkica28
|
i da, ot sam _ nisam se još udala
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 13:20:35
|
|
|
|
ninolina
|
i da, ot sam _ nisam se još udala
|
|
RE: koja se udala nevina? 18.3.2010 19:24:16
|
|
|
|
zara13
|
nisam ni ja ušla nevina udala se sa 24 pa bi poludila do tad čekati:)
|
|
|
|
RE: koja se udala nevina? 19.3.2010 11:27:35
|
|
|
|
Duve
|
nisam se udala nevina, a ja njemu da sam bila prva... jok možda 81
|
|
RE: koja se udala nevina? 19.3.2010 11:38:44
|
|
|
|
anja979
|
daleko od nevinosti...nikad mu ne bi rekla ni priblizni broj...a ipak sam se udala sa 26, mladost ludost e to su bili dani...a isto tako kolegica je cijeli fax dok smo se mi ludirali i izlazili isla spavat u 8. udala se s 23 i dobili odmah dijete, pa nakon 4 god sve puklo, svadje, razvod...ona bi sad isla okolo,zato ja kazem sve u svoje vrijeme. al mi je super vi sto ste si bili prvi.
|
|
RE: koja se udala nevina? 19.3.2010 18:19:45
|
|
|
|
crvenkapica
|
IZVORNA PORUKA: anja979 daleko od nevinosti...nikad mu ne bi rekla ni priblizni broj...a ipak sam se udala sa 26, mladost ludost e to su bili dani...a isto tako kolegica je cijeli fax dok smo se mi ludirali i izlazili isla spavat u 8. udala se s 23 i dobili odmah dijete, pa nakon 4 god sve puklo, svadje, razvod...ona bi sad isla okolo,zato ja kazem sve u svoje vrijeme. al mi je super vi sto ste si bili prvi. x
|
|
RE: koja se udala nevina? 23.9.2010 0:13:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ajme onda sam ja iz prapovijesti user posted image user posted image user posted image mm me čvrnuo toljagom i za kosu odšlepao u pećinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo si bili prvi...user posted image user posted image user posted image Onda smo si bili susjedi..
|
|
|
|
RE: koja se udala nevina? 23.9.2010 12:38:24
|
|
|
|
inesica
|
Nisam bila, ali bih voljela da jesam...
|
|
RE: koja se udala nevina? 23.9.2010 13:31:48
|
|
|
|
pakić
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pincirotvajler nisam bila nevina, ali mi je mm prvi isto potpisujem
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!