|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: mm dobio otkaz...
19.12.2009 13:13:23   
kitty
drago mi je da se sve dobro zavrsilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 51
19.12.2009 13:31:41   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

VESELA VIJEST!!!!!!!! PONIŠTILI SU MU OTKAZ! VRAĆEN JE NA POSAO...POSLJE VAM NAPIŠEM DETALJE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mogu vjerovati, pa kako,sta?
daj ne drzi nas u neizvjesnosti
bas mi je drago zbog vas user posted image
P:S:
procitala sam tek sad sta je bilo user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 19.12.2009 13:32:49 >

Neposredna veza do poruke: 52
19.12.2009 13:36:46   
Anoniman

VESELA VIJEST!!!!!!!! PONIŠTILI SU MU OTKAZ! VRAĆEN JE NA POSAO...POSLJE VAM NAPIŠEM DETALJE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mogu ti ni opisati koliko me je ova vest obradovala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrr, bravooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 53
19.12.2009 13:41:40   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Nellyca

ne mogu ti ni opisati koliko me je ova vest obradovala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrr, bravooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 54
19.12.2009 13:43:34   
komarac1

Pa ovo je FENOMENALNO! user posted image baš mi je drago zbog vas user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 55
19.12.2009 21:06:23   
andja
IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: Nellyca

potpisujem
potpisujem i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 56
19.12.2009 21:07:12   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu andja)
Neposredna veza do poruke: 57
19.12.2009 21:18:23   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 58
   [Obrisani korisnik]
19.12.2009 23:01:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 59
20.12.2009 8:50:49   
ZVRK
super za dobar razvoj ružne situacije

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 60
20.12.2009 11:25:11   
mariola
Tek sad sam vidila ovu temu. Baš mi je drago da se sve dobro završilo. Ipak ima i malo poštenja na ovom svijetuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 61
20.12.2009 11:40:22   
lee
super super super!user posted image user posted image user posted image  baš mi je drago!

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 62
20.12.2009 12:24:34   
Leptir5
mogu misliti koliki ti je kamen sa leđa pao!! Strašni su to šokovi ostat bez posla.
Super da se sve dobro završilo i da napokon i pravda malo zauzme svoje mjesto na ovom svijetu! Baš mi je drago!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 63
20.12.2009 13:11:15   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 64
20.12.2009 14:14:27   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: lee

super super super!user posted image user posted image user posted image  baš mi je drago!

user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 65
20.12.2009 20:58:59   
sufi
Pčelice, baš mi je drago da je kod tebe bio happy end....kod mene na žalost nije! i moj je muž radio na gradilištu (tko zna....možda i u istoj firmi gdje i tvoj) i baš zbog tog njegovog posla smo se i mi preselili iz Slavonije u Zagreb i sad je, na žalost,prošli tjedan dobio otkaz kao tehnološki višak i ima otkazni rok samo 15 dana. Očajni smo totalno jer imamo malu curicu 4,5 god,a sad čekamo novog bebača koji bi trebao stići za 2 mjeseca. Uz to smo i mi podstanari i imamo 2 kredita tako da ne znam odkud ćemo stvorit novce samo da poplaćamo fiksne troškove koje imamo,a gdje je još hrana?? Stalno gledamo oglase...već je nekoliko zamolbi poslao,al još uvijek ništa user posted image ...
Užasno smo žalosni i ogorčeni jer imamo osjećaj da našim pehovima nikad kraja...ova godina nam je općenito katastrofalna i prošli smo toliko stresova i šokova da smo jednostavno iscjeđeni...nemamo više snage ni plakat...al eto...nadam se da će iduća godina biti bar malo bolja, bar u toj mjeri da ćemo moći svojoj djeci pružit normalne uvjete života...no kako svi kažu...bitno je da smo unatoč svemu svi zdravi!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 66
20.12.2009 21:02:44   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: sufi

Pčelice, baš mi je drago da je kod tebe bio happy end....kod mene na žalost nije! i moj je muž radio na gradilištu (tko zna....možda i u istoj firmi gdje i tvoj) i baš zbog tog njegovog posla smo se i mi preselili iz Slavonije u Zagreb i sad je, na žalost,prošli tjedan dobio otkaz kao tehnološki višak i ima otkazni rok samo 15 dana. Očajni smo totalno jer imamo malu curicu 4,5 god,a sad čekamo novog bebača koji bi trebao stići za 2 mjeseca. Uz to smo i mi podstanari i imamo 2 kredita tako da ne znam odkud ćemo stvorit novce samo da poplaćamo fiksne troškove koje imamo,a gdje je još hrana?? Stalno gledamo oglase...već je nekoliko zamolbi poslao,al još uvijek ništa user posted image ...
Užasno smo žalosni i ogorčeni jer imamo osjećaj da našim pehovima nikad kraja...ova godina nam je općenito katastrofalna i prošli smo toliko stresova i šokova da smo jednostavno iscjeđeni...nemamo više snage ni plakat...al eto...nadam se da će iduća godina biti bar malo bolja, bar u toj mjeri da ćemo moći svojoj djeci pružit normalne uvjete života...no kako svi kažu...bitno je da smo unatoč svemu svi zdravi!

user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 67
20.12.2009 21:09:49   
lelo
sufi drže se user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 68
20.12.2009 21:13:42   
pepeljuga
sufiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 69
20.12.2009 21:22:06   
curice
sufi drži seuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 70
20.12.2009 21:28:32   
sufi
hvala cure! puno vam hvala na podršci!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 71
20.12.2009 21:42:37   
mamice
sufi imas PP

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 72
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!