|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   što bi ste željeli
22.12.2009 12:34:38   
natalijax
izbrisati od ove godine,a da vam sljedeća nebude u tom tonu,Ja bi htjela puno toga,izbrisati neke teške riječi koje sam izgovorila svom mužu,htjela bi da neki shvate da nisu uvijek u pravu i da se nedure na mene kada nešto želim za sebe, i svoju malu obitelj i da mi nenameču svoje mišljenje ,A vama svima želim sve najbolje,da vam se ostvare sve dugo očekivane želje,da vam bude iduča godina što ljepša,da vam sve što vam je bilo ove godine ružno nestane zauvijekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: što bi ste željeli
22.12.2009 12:35:47   
pincirotvajler
da, nemoram imati ništa sa mm roditeljima user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.12.2009 12:37:04   
lueman
da nam slijedeća bude barem kao ova, biće dovoljnouser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
22.12.2009 12:37:53   
evanda
Da gđa teta mm više nikad ne dođe u gosteuser posted image
Ostalo ću sama odraditiuser posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 4
22.12.2009 12:38:50   
pikachu
Neke komplicirane odnose i teške riječi sa roditeljima mm-a... (a možda i neuser posted image user posted image user posted image )...
Želim svojoj maloj obitelji puno zdravlja, sreće, smijeha i ostvarenih želja... A to želim i svima drugima...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 5
22.12.2009 13:09:10   
ejmama
uvijek mogu bolje, trudit ću se i ove godine.

H 07 E 09

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 6
22.12.2009 13:12:36   
dominik
svaku ruznu rijec izrecenu bliznjima bi izbrisala...zato cu se trudit biti bolja ma koliko me drugi ljutili

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 7
22.12.2009 13:20:44   
mala pcelica
natalija draga ja bi štošta htjela,al ne ide pa ne ide user posted image ....al neka nek smo mi samo zdravi,a valjda ce se ostalo nekako posložiti....user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
22.12.2009 13:58:50   
Zimic
da imam sretan zivot!

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 9
22.12.2009 14:47:30   
xxl
IZBRISALA BI RUŽNE RIJEĆI PODJELJENJE BLIŽNJIMA I TO ŠTO SAM BAKU MORALA PRED SMRT DATI U BOLNICU.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
22.12.2009 14:56:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 11
22.12.2009 16:19:16   
tikica_69
Izbaciti kronicnu explozivnost iz svog karaktera

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
22.12.2009 16:56:55   
Bebys
IZVORNA PORUKA: natalijax

izbrisati od ove godine,a da vam sljedeća nebude u tom tonu,Ja bi htjela puno toga,izbrisati neke teške riječi koje sam izgovorila svom mužu,htjela bi da neki shvate da nisu uvijek u pravu i da se nedure na mene kada nešto želim za sebe, i svoju malu obitelj i da mi nenameču svoje mišljenje ,A vama svima želim sve najbolje,da vam se ostvare sve dugo očekivane želje,da vam bude iduča godina što ljepša,da vam sve što vam je bilo ove godine ružno nestane zauvijekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  otprilike istosamo bi dodala...PUNO VISE BOGA I NJEGOVOG BLAGOSLOVA....

Neposredna veza do poruke: 13
22.12.2009 17:05:55   
maja
Ne žalim skoro ni za čime, mislim da u svojoj blizini nisam nikoga pretjerano povrijedila pošto još svi razgovaraju samnomuser posted image

Voljela bi samo da u bračnom krevetu spavamo samo mm i jauser posted image , ali i to ćemo nadam se riješiti iduće godine, tj. moramo!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
22.12.2009 19:18:33   
kitty

IZVORNA PORUKA: maja

Voljela bi samo da u bračnom krevetu spavamo samo mm i jauser posted image , ali i to ćemo nadam se riješiti iduće godine, tj. moramo!

ovo potpisujemuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 15
22.12.2009 19:28:26   
MILLA
izbrisati baš i nemam što...mogu samo kvalitetnije uči u novu godinu. kako sam ovu cijelu provela sa malenim,uglavnom kod kuče,u ovu smo novu donjeli neke nove odluke...bit če više odricanja,ulaganja u sebe...mm nastavio(napokon!) fax...a ja upisala ekonomsku.....uz to ču i raditi(da sve to i platimo)...a i on puno radi. nakon godine odmora ,ide godina sa malo više odricanja...ali isplatitče se...user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 16
22.12.2009 22:21:44   
Ninaa
Meni je prošla godina bila lijepa jedino ružno je bilo da je svekrva umrla iznenada ali to nažalost ne mogu izbrisati ni nikako je vratiti. FAli mi svaki dan, pogotovo sad kad dolaze blagdani i koliko se lani veselila bio nam je to prvi zajednički Božić, i bebici i svemu. Izbrisala bi i neke ružne riječi koje sam mm rekla u svađi a nisam to mislila i žao mi je zbog toga. U Novoj godini za sebe želim diplomu i nadam se da ću nekak i dogurati do nje. A za svoju obitelj puno zdravlja i Božjeg blagoslova a ostalo će sve već nekako.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 17
22.12.2009 23:01:25   
ninolina
Ne žalim skoro ni za čime, mislim da u svojoj blizini nisam nikoga pretjerano povrijedila pošto još svi razgovaraju samnomuser posted image

potpisujem

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 18
23.12.2009 6:50:52   
troubled
prerane smrti dvoje dragih ljudi...
i...stanovitu raspravu na RR...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 19
23.12.2009 10:04:15   
m600
puno toga...smrt svoje bake,jednu glupaču i sve svađe s mm-om...jedino ne bih izbrisala rođenje svoje princeze,ali ova godina mi je bila jedna od najgorih u životuuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 20
23.12.2009 10:29:58   
Kika83
Izbrisati cijelu 2009 godinu osim kad sam bila u dalmaciji na ljetovanju. Ostalo je jedna veeeelika 0

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 21
23.12.2009 21:36:54   
zaba
nije bila tako loša,ali nije bila ni nešto posebno dobra,izbrisala ne bih ništa,ali se nadam da će sljedeća biti bolja,pa ja ipak punim 40.user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 22
23.12.2009 23:02:21   
curice
izbrisala bih kiretažu koju sam prošla,jer da je sve bilo kako treba ovih bi dana postala mamauser posted image user posted image user posted image
a sve ostalo je bilo solidno
u novoj nam želim puno zdravlja i još jednog novog člana u obitelji,i po mogućnosti novi krovuser posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 23
25.12.2009 21:48:34   
ZVRK
sve loše stvari sam ''pregrmila kako tako''a jedino neželim da se ponovi su propale 2user posted image (jedna u ovoj godini),a drugo bude sve kako si sama ''posložim''ali neka ne bude gore

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!