|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Biste li...
8.1.2010 8:49:49   
lee
neka joj proba nači neki posao negdje drugdje ne mora biti u istoj firmi...ili niži kadrovski...gdje nema baš puno za pogriješiti...kao pomočna radnica...ako joj je hitno...to je malo nezgodno...uf kad je imala tih problema...ali opet svi zaslužuju drugu šansu..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
8.1.2010 9:24:34   
mišica 666
e onda je to neka druga situacija ali ako može bilo šta joj pomoći nek pokuša.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 27
8.1.2010 9:29:03   
FIONA
da je voda do grla vjerujem da bi....hebeš ponos kad je egzistencija u pitanju a uostalom kaj imaš za izgibitt ak te i pita ako se ionak ne čujete...ja bi!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 28
8.1.2010 13:18:05   
Nika 24052006
Mm je odlučio da će pomoći koliko god bude mogao.Žao mu je da bude bez posla,ako već može pisati preporuku.Riskantno je,ali se nada da će uspjeti opravdati njegovo povjerenje.user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
8.1.2010 14:14:50   
mišica 666
bravo za tvog muža  ma bit će sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 30
8.1.2010 14:18:09   
Nika 24052006
Ma hoće...Malo se dvoumio,pitao mene za mišljenje,ja mu nisam ništa konkretno odgovorila,jer se ne želim miješati u njegov posao,ipak on najbolje zna kako i koliko može...Premda sam znala da će odlučiti pomoći...Kažem,nismo ni on ni ja takvi kako je ispalo kad sam pisala...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 31
8.1.2010 14:53:18   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Mm je odlučio da će pomoći koliko god bude mogao.Žao mu je da bude bez posla,ako već može pisati preporuku.Riskantno je,ali se nada da će uspjeti opravdati njegovo povjerenje.user posted image

Za svaku pohvalu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!