|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pokvarenost ljudi
8.1.2010 14:52:22   
natalijax
Svaki dan tip prođe sa svojom krosom i nabije gas taman kad pol ulice zalegne poslije posla,danas mu svekar kaže da ima obzira prema drugima a on se smije na to,a bitno da zna nekom sr...t kad njemu ispred kuče se nesto dešava,obilaznica mu pred nosom i nebi tamo išo,naravno jer nitko nevidi njegov motorčić,raekla sam mužu u ljeto odo ja u planine,gdje nema ni automobila,a bogami ni lopatanja snjega u dva ujutrouser posted image a ni cjepanja drvauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pokvarenost ljudi
8.1.2010 14:54:02   
Nika 24052006
Nato moja,kod tebe stalno veselouser posted image ...Ruku na srce,stvarno ljudi znaju biti bezobrazni...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
8.1.2010 14:56:44   
natalijax
user posted image user posted image rekla sam mužu osla sam iz selendre u još vecu,a on meni sta selendra medu prvima smo imali plin i kanalizacijuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
8.1.2010 14:57:39   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image  super mu je izgovor...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 4
8.1.2010 14:58:36   
tikica_69
A da slucajno prosipate cavle po ulici, spustite se na njegov nivo i zivite bar tri-cetiri tjedna u miru dok se ne vrati iz bolnice....samo prijedlog user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 5
8.1.2010 14:59:11   
natalijax
misla sam da sam luda neko vece u dva,možda mi se pricinilo da netko lopata,pitam svekra kaže on je netko a mrsko mu bilo izac van gledatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6
8.1.2010 15:02:49   
natalijax
IZVORNA PORUKA: tikica_69

A da slucajno prosipate cavle po ulici, spustite se na njegov nivo i zivite bar tri-cetiri tjedna u miru dok se ne vrati iz bolnice....samo prijedlog user posted image
bude on meni se cini zavrsio u šamcu jednog dana

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
8.1.2010 16:52:08   
Bebys
joj tako je i ovdje kod mene takvih MAJMUNA ima jako puno razlog je sto ako odu na autocestu tam ih nitko ne vidi ...fuj....a i snijeg kad ciste koja buka s tim ralicama..ajme...najradje bi vristala...

Neposredna veza do poruke: 8
8.1.2010 20:08:23   
lavica81

potpisujem,

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Nato moja,kod tebe stalno veselouser posted image ...Ruku na srce,stvarno ljudi znaju biti bezobrazni...

Neposredna veza do poruke: 9
8.1.2010 20:11:15   
lueman

IZVORNA PORUKA: Bebys

j....a i snijeg kad ciste koja buka s tim ralicama..ajme...najradje bi vristala...

a da.kad nemaju bešumne raliceuser posted image user posted image user posted image baš si zahtjevna, a da ne počiste snijeg kaj bi onda????user posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!