Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 9.1.2010 23:04:00
|
|
|
|
Domy
|
Ja i mm kad smo bili mlađi znalo nam se to dešavat da netko od nas nije bio zainteresiran..al sad što idemo stariji sve smo luđi za tim..nemože proč dan a da se ne posexamo..
|
|
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 9.1.2010 23:11:29
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: Domy Ja i mm kad smo bili mlađi znalo nam se to dešavat da netko od nas nije bio zainteresiran..al sad što idemo stariji sve smo luđi za tim..nemože proč dan a da se ne posexamo.. Balgo tebi!
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 9.1.2010 23:56:51
|
|
|
|
dominik
|
ja mislim da se na sex-u najbolje vide problemi, mislim da nije stvar da on tebe ne zeli...mozda se on ne osjeca privlacnim jer mu posao mozda ne ide, ja znam kad je mm-u slabo isao posao i kad je lose zaradjivao da je bilo dana da mu se jednostavno ne da jer se osjecao zbog posla da nije dovoljno musko...ali opet sa druge strane ja ti zavidim jer imate njeznosti, ljubakanja, mazenja, kod nas toga nema ili sex il nista
|
|
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 10.1.2010 10:33:40
|
|
|
|
Njofra
|
nemože proč dan a da se ne posexamo.. prvo kaj mi je palo na pamet je blago tebi a onda na drugi mah pa čovječe jel bi ja to izdržala , to bi bil prevelik šok
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 10.1.2010 10:34:29
|
|
|
|
Njofra
|
ja mislim da se na sex-u najbolje vide problemi, eto potpisujem Dominik
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 10.1.2010 10:38:11
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: Domy Ja i mm kad smo bili mlađi znalo nam se to dešavat da netko od nas nije bio zainteresiran..al sad što idemo stariji sve smo luđi za tim..nemože proč dan a da se ne posexamo.. želim da i nama bude tak
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 10.1.2010 10:50:42
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Satelliteheart Kune se da sam mu najprivlačnija ženska osoba na svijetu, da me obožava...i da sam mu čitav svemir...no kad dođe do seksa, dovoljno mu je jednom tjedno. Jer je on pod stresom ( koji traje otkad živimo zajedno, dakle, nekih godinu i pol...) Osjećam se neprivlačno i jadno. Tako obično i nepoželjno. Trebali bi ubrzo početi rad na bebici, no uz ovaj ritam, ne znam kako će nam se to ostvariti...Na početku je bio lav, nezasitan i strastven. Sad je sve osim toga. Lagano šizim. Ako hočeš možemo se mjenjat Ti meni svoga muža, ja tebi svoga!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 10.1.2010 12:30:02
|
|
|
|
Satelliteheart
|
Daj mi adresu, šaljem ti ga ekspresno. S plaćenom poštarinom i urednim papirima
|
|
|
|
RE: Što učiniti jer ludim? 10.1.2010 12:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dominik ja mislim da se na sex-u najbolje vide problemi, s ovim se slazem, kad smo mm i ja imali problema, sex mi nije bio ni na kraj pameti, nisam mogla da se opustim i izbegavala sam ga na sve moguce nacine. mada, njemu to nije bio nikakav problem. ali, ja sam jednostavno takva, ako nismo ok u svakodnevnoj komunikaciji, ne mozemo biti ni u sex-u...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!