Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:10:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Kevin I božemiprosti Jonah... buahahhahaha kevin nije lose moja prva dva su bila Vivien i Beatrice ili Beatriss lu bolje bi ti bilo da ne uzimas odavde ideje
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:11:53
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Kevin I božemiprosti Jonah... buahahhahaha kevin nije lose moja prva dva su bila Vivien i Beatrice ili Beatriss lu bolje bi ti bilo da ne uzimas odavde ideje Nasamarila si me, vidiš da sam nenormalnija....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:11:57
|
|
|
|
lueman
|
ma ne budem, ipak se i mm mora složit a on ti je konzerva srećom
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:12:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lueman joj, znam ženu koja je nazvala dijete ričard (ali baš tak kak je napisano) ja znam jednog ricarda, bas tako kako je napisano i taj je stariji od mene par godina, zamislite kako su tek njegovu mamu gledali
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:14:07
|
|
|
|
lueman
|
ali ovaj se piše sa ČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ.....I još na je to tak ponosno pokazala u matičnom listu
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:14:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Kevin I božemiprosti Jonah... buahahhahaha kevin nije lose moja prva dva su bila Vivien i Beatrice ili Beatriss lu bolje bi ti bilo da ne uzimas odavde ideje Nasamarila si me, vidiš da sam nenormalnija.... to hoces da kazes da su moja imena normalna?
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:14:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lueman ali ovaj se piše sa ČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ.....I još na je to tak ponosno pokazala u matičnom listu to po Vuku?
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:15:42
|
|
|
|
lueman
|
valjda ipak smo mi još generacija juge
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:18:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
da se mene pita ja bi jugu vratila sutra tada smo bar bili u evropi, sada kao nismo, bas se pitam gdje smo ako nismo u evropi , mozda smo azija
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:19:27
|
|
|
|
lueman
|
a i jedna mala se zove hosana.HOSANA.pitala sam tatu. mislim,ok je biti pobožan(čovjek mi je odmah održal misu i vjeronauk)ali ovo mi je too much
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:20:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja volim neobicna imena ali sto je previse previse je Cuj Hosana?
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:21:58
|
|
|
|
lueman
|
hosana, ja pitala 2 puta njenog tatu i jednom kad je bila s mamom
|
|
[Obrisani korisnik] 9.1.2010 15:23:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:26:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Zgubidanke jedne!!! Niste naučile baš ništa od zadnje neo rasprave??? A ti lueman najbolje da dupliće nazoveš npr Lukas&Lukas pa da im kasnije bude bilo lakše osnovati neku firmu. Samo dodaju company ili d.d. ili d.o.o. Kužiš? Olakšaj djeci budućnost. Kakve neo rasprave? Lukas je isto lijepo ime to Luka mi jednostavno lijepo leze na nepce i fino mi sjeda u uho i tu pomoci nema
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:26:39
|
|
|
|
lueman
|
dobre ideje imaš cvrle, idem šapnut mm-u, možda ga šlagira a rasparava o neo-anginu mi je bila vrhunska, šteta
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 18:58:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je luka predivno ime mozda da je neku varijaciju na to ime dala ako joj se bas toliko svidja ovako mi je bedasto potpisujem, Luka je bio nas izbor za decaka...ali dati ga obojici sinova ne svidja mi se bas toliko
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 19:05:30
|
|
|
|
zaba
|
normalno nije,al dečki se bar razlikuju po prezimenima,jedan po prvom,drugi po drugom tati - ako sam dobro shvatila.
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 19:05:50
|
|
|
|
Bebys
|
e pa svasta sam uzivotu cula i vidila AL OVO JOS NISAM...ova je totalno blesava...treba na ljecenje e definitivno....JADNA DJECA...uvijek jadna djeca..
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 19:06:16
|
|
|
|
happy future mum
|
možda je jedan Luka a drugi Luca, ako se udala za Talijana :) ja sam htjela dati sinu ime Liam, međutim kako živimo u Hercegovini, reakcija je bila: Stari Lijan!!!!!! kada sam spomenula Hektor-moja baka je rekla: kako, jel rektor, a to me previše podsjeća na rektum, pa ne želim riskirati s imenom.
< Poruku je uredio happy future mum -- 9.1.2010 19:10:56 >
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 19:08:58
|
|
|
|
riDoris
|
Ne znam kako se i taj sadašnji muž mogao složiti s tim
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 19:10:21
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: happy future mum ja sam htjela dati sinu ime Liam, međutim kako živimo u Hercegovini, reakcija je bila: Stari Lijan!!!!!! kada sam spomenula Hektor-moja baka je rekla: kako, jel rektor, a to me previše podsjeća na rektum, pa ne želim riskirati. ,oprosti al baš mi je sjelo
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 22:27:19
|
|
|
|
lavica81
|
e svašta ovo još nikad nisam čula, meni je to glupo, pa kako ih zove IZVORNA PORUKA: martina87 neznam ni gdje bi stavila ovu temu....najme kao sto znate mm je ovo 2 brak.ima dijete iz prvog braka mali je 8 godina sad i njegova bivsa se ponovno udala i sad s tim likom ima drugo dijete isto sina i dala mu je ime isto kao i prvom sinu....ako me kontate....za mene to nije normalno...
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 10.1.2010 8:42:50
|
|
|
|
xxl
|
Baš mi je tp glupo
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 10.1.2010 9:41:59
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Ne znam kako se i taj sadašnji muž mogao složiti s tim mozda je to bas zelja sadasnjeg muza, ono po njegovm dedi i te fore , a sad koje veze ima kaj zena ima jos jedno djete toga imena ... rektum
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 10.1.2010 11:03:43
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: happy future mum ja sam htjela dati sinu ime Liam, međutim kako živimo u Hercegovini, reakcija je bila: Stari Lijan!!!!!! kada sam spomenula Hektor-moja baka je rekla: kako, jel rektor, a to me previše podsjeća na rektum, pa ne želim riskirati. ,oprosti al baš mi je sjelo i meni A osobno Jonah je meni jako lijepo ime, tj. Jona, bio je jedan mali kad se moj Noa rodio, znam da su ženu sve mame malo čudno gledale ali meni je lijepo ime i staro!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!