Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas krećemo u jaslice 11.1.2010 14:52:35
|
|
|
|
anuska08
|
Sretno!!!
|
|
RE: Danas krećemo u jaslice 12.1.2010 19:54:00
|
|
|
|
uciteljica
|
Evo mene napokon na rr. Problemi s netom, pa se malo odužilo... Eh jaslice: sve u svemu za sad ok. Moja Paula se odmah uključila u igru tj. prijatelji iz grupe su joj pomogli odmah došli grupno slagati kockice, , presmješni su mi. Onda je vidjela da dečki voze autiće pa se i sama odlučila provozati koji, opet presmješno, ona curka s muškićima na njihovom teritoriju, . Bile smo sat i pol, u tom vremenu popapali su napolitankicu i popili čaj, malo se skrivali u kućici i spuštali toboganom i išli kući. Moje Zrno je zbunjeno, ali i ja sam, . Šetala se s tetom, ali svako malo je pogledala sjedim li ja u sobi, a to znači bit će plača kad mene ne bude, . Inače grupa je muška od 15 dječice 3 curke od kojih je jedna moja Paula. Vidjet ćemo kaj nam nosi sutra... Vjerujem u lijep ishod, . P.S. Hvala svima na lijepim riječima i utjesi!
|
|
RE: Danas krećemo u jaslice 12.1.2010 20:09:05
|
|
|
|
dominik
|
ma bit ce to super, sretno
|
|
|
|
RE: Danas krećemo u jaslice 12.1.2010 21:09:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Danas krećemo u jaslice 12.1.2010 22:14:25
|
|
|
|
nancy
|
aj super je onda prvi put proslo.a zar mama moze bit unutra prvi puta?
|
|
RE: Danas krećemo u jaslice 12.1.2010 22:29:23
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: nancy aj super je onda prvi put proslo.a zar mama moze bit unutra prvi puta? kod nas u vrticu je privikavanje nekih tjedan i pol i onda si sa djetetom prvi dan cijelo vrijeme, drui dan odes na kratko a dijete ostane u grupi, treci dan odes na malo duze i tak...
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!