Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 11.10.2007 22:51:20
|
|
|
|
k2203985
|
slažem se za krevet ali imam neki filing da su zakon "nepoznati" kreveti, mislim...kad dođeš s dragim negdje prespavat...pa taj krevet doživi šok. oni doma se "štede" da ne škripe previše al tuđi...koga briga, udri samo
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 11.10.2007 22:53:58
|
|
|
|
Mačka
|
krevet
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 11.10.2007 23:00:29
|
|
|
|
k2203985
|
e a nije loš ni trosjed
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 12.10.2007 22:00:47
|
|
|
|
Lily
|
Mora bit mekano a , gdje vam je romanitka, u travi, sjenu, na plazi,... . Huh, kako smo staromodni, krevet i trosjed - ZAKON!
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 14.10.2007 18:27:01
|
|
|
|
k2203985
|
kakva trava, kakvo sijeno. kakav je to sex u travi...ovakav: taman se namjestiš i onda te napadne hrdo mravaca i izbode te da poludiš od svraba...ili još bolje susret s paukom, a njih se užasno bojim i srce mi otkaže a dragi mi ostane živjet s mišlju da je tako dobar da me infarkt strefio... ZABORAVI! A kaj se sjena tiče, nema neudobnije stvari za sex, sijeno te pika i bode i žulja i nemam pojma kak bi se opustila...KREVET!!!VEEEEEEELIKI!
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 15.10.2007 6:36:35
|
|
|
|
Lily
|
kako si to dobro napisala . ja se slazem, ali znam da ima mnogo tih, koji vole da probaju svasta i svagdje, zato pitam. Neki vole u avtu, na pultu, balkonu (aha),... Neki ocito ne zele da nam otkriju tajnu , da ne bih i mi njihovo mjesto trazili .
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 15.10.2007 8:56:24
|
|
|
|
k2203985
|
evo ti jedno mjesto pa ga traži... , najači mi je bio sex u berlingu! toliko malo mjesta a mi visoki. jednostavno, bili smo vani i čopilo nas toliko da nismo htjeli čekat do doma i onda skrenuli u jednu šumicu i...kad smo se trebali primit posla pukli smo od smijeha jer se ni okrenut nismo mogli, dva puta smo slučajno potrubili, i avantura je bila gotova...otišli smo kući i lomili se od smijeha a kad smo stigli i spremili se u krevet toliko smo se sami sebi smijali da opet ništa od sexa i tako dođeš do zaključka da neke "lude" stvari mogu bit najbolja kotracepcija!
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 15.10.2007 13:35:49
|
|
|
|
mirna
|
k2203985 nemoj onda nastaviti u berlingu ako želiš bebu..
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 16.10.2007 7:00:24
|
|
|
|
Lily
|
U Berlingu , ja sam mala, mozda bi jos moglo, a moj muzic on bi se s svoja 2 metra slomijo jadni .
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 17.10.2007 21:15:21
|
|
|
|
k2203985
|
čuj, berlingo nije za sex!!! i da... neću nastavit u berlingu radit djete jer bi mogla kangoo-a rodit ili možda cady-a ak bu na mamu
|
|
|
|
RE: Najomiljenije mjesto za sex 19.7.2008 12:36:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
Tus, ili kakve napade moj dragi ima dok ja spremam u kuhinji Samo da je vruce i strastveno
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!