|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ima li ih jos?
17.1.2010 11:14:47   
pincirotvajler
user posted image user posted image
kod nas nije tak strašno, još nam se da prilagodit jedan drugomuser posted image ,,jedan dan on zguta kaj ja volim, drugi dan obratno i tak..al ko zna kak će bit kad nam dojadi dodvoravanjeuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 26
17.1.2010 11:16:43   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ma svaka ti čast. Bome mu ja nebi nakuhavala, hoćeš- nećeš ne moraš!user posted image
Pa kako mu nije žao tebe?user posted image  Kako može biti toliko sebičan?
I ne sekiraj se ni malo, ako mu ne paše što skuhaš ima tri izbora neka si kuha sam, neka ode svojoj mami ili neka jede nešto treće, a ne da dramatizira.

Upravo to, hoćeš, nećeš, nemoraš...- odi kod svoje mamice na papicu, nebi me uopće bilo sram da ode, njega treba bit sram, baš me razljutilo ovo..neka malo i gladuje, neće mu ništa biti..a ti kuhaj što želiš jesti, malenome daj isto neka papa sve a on se možda prilagodi vama.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 27
17.1.2010 11:18:38   
lee
moj jede sve, voli i ribu pa nemam problema sa tim hvala bogu.a i alex jede sad dosta toga... drži se i nema  kuhanja pa če se naučiti.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 28
17.1.2010 11:22:34   
Marta j
Moj je upocetku bio tako nesto al sam ga nucila na dosta stvari osim na ribu i grasak.
Al mi nije problem kada sebi radim ribu da njemu napravim nesto drugo.
Jer je probao jesti par puta ribu al bi uvijek zavrsilouser posted image pa ga nezelim na to tjerati a drugo jede bez problema.

Par dana nemoj kuhati pa ce se nauciti.
Dok ti budes ispunjala zelje on drugo nece jesti.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 29
17.1.2010 11:44:44   
pako
mi nemamo takvih problema moj mm jede sve i hoče sve probatiuser posted image  tako da se kod nas papa dosta raznoliko.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 30
17.1.2010 12:32:13   
Bebys
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 31
17.1.2010 12:54:06   
troubled
ajme....nije ti lako....ja, srećom, nemam takvih problema....mi kombiniramo sjevernjačku i južnjačku kuhinju na sveopće zadovoljstvo user posted image
svakako ne bih bacala hranu...niti kuhala duplo....
vjerujem da ti je puknuo film, i meni bi sigurno...
možda zaista da pokušaš kao što cure kažu kuhati što ti misliš da je ok i zdravo, a on neka se misli hoće li jesti ili neće...
pitaj ga bi li želio da se karlo hrani zdravo ili nezdravo...i kako bi to bilo da mu svaki dan daješ da jede samo ćevape...
samo strpljivo i hrabro....neka mu što prije dođe iz guzice u glavu user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
17.1.2010 13:12:36   
xxl
Ja kuham kaj paše klincima i meni on pojede sve kad ogladni

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 33
17.1.2010 14:00:39   
bomboncic02
Sad kad su se strasti smirile mogu reći da moj jede sve osim jetrica, ali to ja ne pečem tako da nema brige..jednom je nešto bio prigovorio ja sam se tako razljutila, htjela sam bacit u smeće, svašta mu izgovorila i od tad i kad mu nije fino on kaže da mu je fino user posted image  samo da bude mir u kući.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 34
17.1.2010 17:53:46   
nancy
e bas vam zavidim!!znaci da sam jedina s ovakvim čudakom u kućiuser posted image
ma da on bar oce da proba neke stvari bilo bi lakse,nesto bi mu se mozda i svidilo,nego on to "ne voli" i nece da proba.e da sam znala da ce bit ovako razmislila bi dva put ....

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 35
17.1.2010 17:56:31   
leilany
ma daj nancy nedaj da te to ubija tolko...
pa nece nece...kaj sad...takav je tip...
ti skuhaj za sebe i malog...jedan dan...drugi pitaj muza sta bi jeo
pa prilagodi da mozete svi jest....
...pokusaj bit flegma na takve stvari(iako znam da je to skoro pa nemoguce)
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 36
17.1.2010 19:28:53   
lavica81
potpisujem ja se ovog držim

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Ma svaka ti čast. Bome mu ja nebi nakuhavala, hoćeš- nećeš ne moraš!user posted image
I ne sekiraj se ni malo, ako mu ne paše što skuhaš ima tri izbora neka si kuha sam, neka ode svojoj mami ili neka jede nešto treće, a ne da dramatizira.

Upravo to, hoćeš, nećeš, nemoraš...- odi kod svoje mamice na papicu, nebi me uopće bilo sram da ode, njega treba bit sram, baš me razljutilo ovo..neka malo i gladuje, neće mu ništa biti..a ti kuhaj što želiš jesti, malenome daj isto neka papa sve a on se možda prilagodi vama.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 37
17.1.2010 20:44:05   
CallamityJane
Nency sta bi rucku danas???user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 38
17.1.2010 20:52:52   
nancy
ahaha kokos i krompiri user posted image  

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 39
17.1.2010 20:53:40   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: nancy

krompiri user posted image  

user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 40
17.1.2010 20:57:32   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: nancy

ahaha kokos i krompiri user posted image  

bogami ja ih mu ih o glavu omlatila znas kako slatko user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 41
17.1.2010 21:40:27   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ninolina

pročitala sve dragauser posted image user posted image
Ja mu iskreno nebi kuhala, napravila bi sebi i malo zdrav ručak a tebi milo moje ako ne paše ja ti ne mogu pomoći. Neka onda ide mami koja ga je tak naučila. Jel ti maleni papa sve? Mislim da ti imaš više drugih briga nego misliti dal češ uspjeti jedan dan pojesti nešto u miru. Ja mu svakako nebi išla po volji.

user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 42
17.1.2010 21:49:06   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 43
17.1.2010 21:53:36   
minnie
moj jede pretežno sve. ako mu se nešto ne sviđa ja to probam kuhati kada njega nema doma ili on to tada ne jede. ja stvarno nemama takvih prblema. mi smo se dogovorili da ne će biti ništa bljak i da mi sve jedemo radi dijece i toga se držimo. ja nisam veliki ljubitelj varima ali varivo iamo bar 2 puta tijedno. on nevoli špinat ali ga radi sare koja ga obožava jede jednom tjedno. kompromis

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 44
17.1.2010 23:09:28   
uciteljica
Moj e mene školao u početku, a sad više ne kuham njemu.
Radim samo ono kaj naše Zrnce jede jer to je i meni fino, a njegova visost nek bude gladna...user posted image user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 45
17.1.2010 23:16:54   
mariola

e ovo kao da sam ja pisala. nema šanse da bi mu nakuhavala i izmišljala.
samo ti kuhaj po svom,dva dana će grintat,treći je jesti.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 46
18.1.2010 17:41:38   
Ninaa
Kod nas sam čudak ja! Ne volim ribu, povrće, maslinovo ulje i sve ono kaj je zdravo. Moj mm jede sve i kuha jako jako fino. Ja sam tek počela kuhati kad je svekrva umrla i nikad ali nikad nije prigovorio. Pojede kaj skuham, ja više kuham da je laganije i zbog šogorice koja je s nama pa si on prisoli ili zaljuti. Kad ok kuha isto tak napravi da mi možemo jesti pa sebi zaljuti. Jedino ja volim kiselu salatu pa si to radim posebno jel tak kiselo rijetko tko može jesti. Uvijek se navečer dogovorimo kaj ćemo jesti i tko će kuhati, eto i kavu mi skuha u šalici koju volim tak da nemam kaj za reći. Drži se i svakako kuhaj ono kaj ti i mali volite a ak mu ne paše nek ne jede. Dobro da barem ne pravi face ili ne prigovara možda bi mu i skuhala nešto drugo,ali ak prigovara jeo bi zgledance ( tak se kod nas veli za ništa)

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 47
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!