|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: neću nikad položit......
19.1.2010 20:09:17   
kitty

IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST

IZVORNA PORUKA: kitty

draga i ja imam takav osjecaj,jos mi je 8 sati do kraja obuke,imam osjecaj da svaki sat sve gore i gore vozim,isto dolazim neispavana,poligon mi je totalna nepoznanica,sumljam da cu iz prve polozit.

hvala cure....Znam Kitty, i meni je tako, poligon mi je - ono ko najveća tudumka se ponašam, ja mislim da instruktor (ne zna čovik da ću uskoro diplomirati....) misli da sam blago retardirana i nenormalna.....on mi priča a ja niiiiišta ne upijam...imam osjećaj ka da će me zveknit user posted image user posted image user posted image ....on kaže livo ja desno itd....A sad mi se počelo događat da i žmigavce zamijenim! user posted image
a znam, jednom ću i ja položit...samo fala Bogu , ne bi tila past više od jednog puta user posted image user posted image user posted image
a tek prestrojavanje.... Kitty jesi išla na poligon na Poljud ili?

da na poljudu sam na poligonu,a i meni se dogadja sve sta i tebi,on livo ja desno,prestrojavanje koma,zmigavce sam savladala,retrovizore isto(napokon)
ma polozit cemo mi touser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: neću nikad položit......
27.1.2010 10:44:02   
Vjeverica ST
he he, ajde Kitty, položit ćemo mi to, samo da ne bude tamo negdi iz 10-og puta!
moram ti reć da sam se popravila na poligonu! ali još moram sve to usavršavat...pomalo svaladavam provjere, prednosti, žmigavce...jedino mi se događa da umjesto u 3. ubacim u 1., a to niiiije dobr, pogotovo na ispitu, a i pogibeljno je!!
Zapravo najveći mi je problem, kako je moj instruktor rekao- LOŠA MOTOIRIKA!
Sporo reagiram! Znam, inače sam takva, flegmasta-niskotlakašica user posted image user posted image user posted image  (a u meni kipi, grizzem se, a ne bi se reklo..)

Kako popraviti motoriku? Brže reagirati? ???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(osim da popijem litru kave i dobro se odmorim i naspavam.- a to je s malenim nemoguće user posted image )
To je neophodno u vožnji!!!!!!!!!!!!!!!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!