|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Europsko prvenstvo u rukometu 2010
31.1.2010 19:47:53   
adryosijek
nismo imali srece ali bolje ista nego nistauser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 151
31.1.2010 20:18:27   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image za naše dečke,svaka im čast...trebalo je i 2 mjesto zaslužitiuser posted image user posted image user posted image
Ali svejedno sam malo tužnauser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 152
31.1.2010 20:31:47   
curice
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

user posted image user posted image user posted image za naše dečke,svaka im čast...trebalo je i 2 mjesto zaslužitiuser posted image user posted image user posted image

prepisujem teuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 153
31.1.2010 20:40:37   
Ruža

Joj Bumbi i ja sam.user posted image user posted image user posted image
Ali s obzirom da su najmlađi i ovo je ogroman uspjeh!!
A onaj Karabatić samo nek se usudi u našem moru guzicu doći namakati, ja ću ga osobno tavom poganjati.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 154
31.1.2010 21:08:33   
lee
IZVORNA PORUKA: Ruža

Joj Bumbi i ja sam.user posted image user posted image user posted image
Ali s obzirom da su najmlađi i ovo je ogroman uspjeh!!
A onaj Karabatić samo nek se usudi u našem moru guzicu doći namakati, ja ću ga osobno tavom poganjati.user posted image

ružo nasmijala si me sa tavom...user posted image user posted image  i ja ču ga isto ganjati..dvije su ipak jače...user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 155
31.1.2010 21:09:06   
leilany
IZVORNA PORUKA: Ruža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 156
31.1.2010 21:24:18   
Kika83
Svaka čast dečkima na borbi, trebamo biti ponosni na njih. Bravo dečki, imamo srebro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 157
1.2.2010 12:17:42   
Indy
Bravo kauboji!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 158
2.2.2010 12:20:48   
Bebys
da ovdje sam zaboravila reci...nesto ja mislim jako bitno...ti francuzi kada bi bili kao nasi decki...SAMO HRVATI U SASTAVU...nikada nebi pobijedili nista jer njih ima 50 crnaca...koji samo imaju papire francuske..heehehe...pa ostalo 40 posto ostalih STRANACA..i 10 posto francuza pravih ...A TO MENI ONDA NIJE FER PLEY IGRA...me briga me...bravo za nese momke...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 159
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!