|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   HP
20.1.2010 12:02:54   
Thea
Evo mene s još jednom temom o tome kako me danas i jučer svi j*****.....
Jučer je bio već 19 a mi nismo dobili račun od T-mobile-a za mobitele t.j. moj je stigao ali mm-ov nije.Zovem ja T-mobile i oni kažu da je sve poslano znači da ovisi o pošti i žena mi pošalje na mob SMS-om iznos računa i podatke za uplatu. Ja sad zovem HP tu u Jaski i ženi kažem da nisam dobila i da je dospijeće plačanja 20 pa me zanima kad mi iskopčaju mob tko če biti kriv.Ona uzme podatke da će pitati poštara jeli to kod njega ili nije pa će se javiti....user posted image
A poštar nam je divan krene u 9 raznositi poštu do 10 dođe do raskršča gdje je kafić za lokalne drinkere i tam sjedi do 12-13 i onda krene dalje u moju ulicu pa tko zna možda i pogodi  poštanski.....user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: HP
20.1.2010 12:05:18   
Bebys
uuuuuuuu    jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeuser posted image ovo nije normalno...a ljudi posteni nemaju posla...user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 2
20.1.2010 12:07:25   
ejmama
I moj poštar je biser. Odite u Tcom i tamo plati račun, samo će ti uzeti 4kn proviziju.

H 07 E 09

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
20.1.2010 12:07:37   
tikica_69
Modza da odes tamo od 12-13 pa da si sama uzmes postu...mislim, kad vec znas gdje je user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
20.1.2010 12:11:12   
Thea
IZVORNA PORUKA: ejmama

I moj poštar je biser. Odite u Tcom i tamo plati račun, samo će ti uzeti 4kn proviziju.

Ma sva sreća da mi je žena iz T-mobile-a poslala sve u sms-u pa ću platiti ali nije mi jasno da takvi kreteni rade i dobiju jako dobru plaču za to  a ne rade kako treba,a neki ljudi bi bili sretni da mogu raditi i 100 puta bi bolje radili.
Inače sam znala prešutiti i sredila stvari ali više nisam taj tip koji šuti i pokriva druge i radi svoj i tuđi posao.Nek se   j user posted image ...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
20.1.2010 13:01:21   
Thea
O isplati se malo vikati .Stigao mi poštar ovaj put sa autom i donio mi račun i tvrdi da nije bio kod njega da su mu ga tek sad u pošti dali.otvorim račun a ono račun izdan 31.12.2009. i poslan 04.01.!! Putuje od Zg do jaske več 16 dana .....Pa već bi sa sjevernog pola stiglo pismo !!!!I naravno na računu je današnji dan dospijeće plaćanja....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
20.1.2010 13:22:32   
natalijax
dobar vam je poštaruser posted image a to što nekad nestignu zajedno racuni nije ništ čudno,

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 7
20.1.2010 13:28:31   
pincirotvajler
joj, ja imala prošli tjedan zanimljivu situaciju s poštarom,, došao mi paket, koji sam trebala platiti 32kn, i ok, ja mu dam 52 da mi vrati 20kn, a on meni-nemam 20kn,user posted image  
ja ono...i kaj sad?on meni, odite onda u poštu podići ovaj paketuser posted image  
ja: ma donesite mi sutra tih 20kn i bok,.,mislite da sam ih dobila?user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
20.1.2010 13:30:20   
CallamityJane
eh Thea ti si dobro i prosla, nama je racun od Vipa za 11. mjesec stigao prije sedmicu dana da ne kazem kako su nam slali opomene i kako svaka opomena kosta 25 kuna a moj muz se zainatio i otisao im i rekao ja necu platiti dok racun ne dobijem i tek sada smo ga dobili i dva dana nakon njega dobijemo racun i za 12. mjesec, pa ti vidi ko je tu lud user posted image
A mene malocas zovu iz Neckermanna za narudzbu kazu kako bi trebala stici ovih dana i samo da vide je li broj kako treba, kad sat vremena iza njih zove me CIty i kaze imate li vi namjeru ovaj paket podizati, ja rekoh pa zar to ne treba dostaviti na adresu, kaze mi smo vec bili i ostavili obavjestenje, ja nikakvo obavjestenje nisam dobila ili mi dostavite paket ili me ne interesuje sta cete sa njim user posted image
kazu dobiti cete ga sutra do 12h

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!