Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 15:49:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neznam jel dovoljno al ja jedem 3jaja na tjedan
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 17:42:07
|
|
|
|
Ruža
|
Ma FJ djeca provjereno rastu od sladoleda, naranči, prstića o jogurta. Vidi mog Đurca, a ja sam samo po tome tukla, nikakva zdrava prehrana.
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 21:56:16
|
|
|
|
evanda
|
ja sam u trudnoći ustajala svaku noć oko 4 ujutro i pekla si slaninu i jaja... a onda u 6 ujutro po masni burek... sad kad se toga sjetim, bude mi muka... tad mi je jako pasalo...
|
|
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:16:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
zapravo kad se sjetim moja stara je u drugoj trudnoći imala period kad je jela kolut jegera za doručak ... i od nas 3 ta sestra je najpomaknutija kaj se pameti tiče .. niš, od sutra se bacam na jeger
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:17:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov zapravo kad se sjetim moja stara je u drugoj trudnoći imala period kad je jela kolut jegera za doručak ... i od nas 3 ta sestra je najpomaknutija kaj se pameti tiče .. niš, od sutra se bacam na jeger ..ŠTETA KAJ NEMA VIŠE SLJEMENSKOG...
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:17:32
|
|
|
|
ninolina
|
apravo kad se sjetim moja stara je u drugoj trudnoći imala period kad je jela kolut jegera za doručak ... i od nas 3 ta sestra je najpomaknutija kaj se pameti tiče .. niš, od sutra se bacam na jeger user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:41:02
|
|
|
|
malizia
|
muževljev prijatelj dao nam je veliki pršut, mm kaže uh kada će se ovo pojesti, ja pojela u roku par mjeseci, uj. na tavu s jajima, za ručak i oko 2-3 ure po noći sve otišlo , jednostavno bilo jače od mene, a zato je moj malac tako pametan.,
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!