|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Iskrenost
1.2.2010 22:07:38   
mala pcelica

u pravu si skrozuser posted image

nego, ovdje ipak nije problem u mojoj iskrenosti, nego je to druga tema. naime, ja sam odbacila od sebe 'prijatelje' koji su se pokazali 'falši'...i otud ta samoća....ali nema veze.....
[/quote]
onda u svakom slučaju bolje za tebe jer koji će ti klinac takvi ljudi u blizini....
ja više nemam prijatelja,nego poznanike....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 26
1.2.2010 22:09:02   
novamama

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

nego, ovdje ipak nije problem u mojoj iskrenosti, nego je to druga tema. naime, ja sam odbacila od sebe 'prijatelje' koji su se pokazali 'falši'...i otud ta samoća....ali nema veze.....

onda u svakom slučaju bolje za tebe jer koji će ti klinac takvi ljudi u blizini....

e to! sa kojima se vidim povremeno, kada poželim...i to su onda jednostavni razgovori o djeci, vremenu i slično...čini mi se da je takva klima u zraku i da ipak nisam jedina...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 27
1.2.2010 22:10:25   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

upravo tako!

e to! sa kojima se vidim povremeno, kada poželim...i to su onda jednostavni razgovori o djeci, vremenu i slično...čini mi se da je takva klima u zraku i da ipak nisam jedina...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 28
1.2.2010 22:10:37   
gljiva
IZVORNA PORUKA: FIONA

ah, ja sam iskrena i to me puno koštalo u odnosima s ljudima...samo kaj to mene ne dira....onaj tko ne može nositi s es tim ad mu se kaže ni ne treba...ja sam za sebe svašta čula pa sse ne bedira...držim se one bitno ej tko priča a ne kaj priča...al sam iskrena i tak učim svoje dete isto...

Isto tako.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
1.2.2010 22:12:08   
Lady3
Ja sam uvijek iskrena pa makar i po cijenu ne imati hrpu kao takozvanih prijatelja.Uvijek kažem:radije ću biti sama nego biti u lošem društvu.user posted image Ne volim licemjerje,tračeve i dvoličnost.Gade mi se takvi ljudi i ne želim ih kraj sebe.

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 30
1.2.2010 22:16:04   
mariola
IZVORNA PORUKA: Lady3

Ja sam uvijek iskrena pa makar i po cijenu ne imati hrpu kao takozvanih prijatelja.Uvijek kažem:radije ću biti sama nego biti u lošem društvu.user posted image Ne volim licemjerje,tračeve i dvoličnost.Gade mi se takvi ljudi i ne želim ih kraj sebe.

potpisujem.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 31
1.2.2010 22:16:30   
tikica_69
Da li sam iskrena? Meni bedasto odgovoriti na to pitanje. Radije bi da to sami zakljucite a ne da vas ja uvjeravam u to user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 32
1.2.2010 22:32:23   
malizia
možda otcano zvuči, ali budi svoja, ako glumataš brzo se to otkrije, a i teško je glumiti nekoga tko ti nisi.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 33
1.2.2010 23:11:30   
evanda
A....zato je meni ovdje kao kod kuće.....sve ste kao i ja

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 34
1.2.2010 23:33:15   
natalijax
ovo je za mene teška tema,još je ranouser posted image

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 35
2.2.2010 8:03:48   
Zvonki
U svakom području života trudim se biti skroz iskrena. Ponekad, da ne bi nekoga povrijedila neke stvari prešutim, ali mislim si da je bolje tako. To ne smatram neiskrenošću, više izbjegavanjem konflikata.
Cijenim iskrene ljude i željela bi da smo svi takvi.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 36
2.2.2010 8:35:57   
boba125
sa svojom obitelji,prijateljima sam iskrena,uvijek kazem sto mislim,mada bi mozda koji put trebala brojiti barem do 10
jedino kome ne mogu reci sve sto mislim je svekrva-pokusavala sam ali je ona svaku moju rijec vagala,okretala,citala izmedju redaka kad se nije imalo sta citati
ne lazem joj ali jednostavno presutim vise toga nego bi zapravo htjela jer znam da je tak bolje

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 37
   [Obrisani korisnik]
2.2.2010 8:47:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 38
2.2.2010 8:53:50   
mišica 666
ja sam za iskrenost u svakom slučaju ali kad si iskren ne moraš i biti brutalan mm npr blesne i ne razmisli uopće kako to sad zvući ja pak razmislim i pokušam biti obzirna jer sudim se po sebi ako nekad griješim lakše mi je kad me netko lijepo upozori na to nego da me izriba onda se stvarno osjetim jadno. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 39
2.2.2010 10:10:43   
MILLA
e to,da....biti iskren je kad mi ne prilazimo sa šibom nekome ....več imamo obzira i kažemo to "u ljubavi" ako se od nas to traži ili smo toliko prisni.....sve drugo nije iskrenost,več samopravednost. razlika je ogromna....

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 40
2.2.2010 10:20:38   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Zvonki

U svakom području života trudim se biti skroz iskrena. Ponekad, da ne bi nekoga povrijedila neke stvari prešutim, ali mislim si da je bolje tako. To ne smatram neiskrenošću, više izbjegavanjem konflikata.

Slažem se, samo mi je ponekad žao što sam iskrena prema mužu, on zna biti prava baba.

H 07 E 09

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 41
2.2.2010 10:30:39   
MILLA
da smo svi iskreni...upucali bi se!.....zamisli,svi smo si iskreni...pa ti ja kažem..."da ti si ok,ali si malo ,znaš,sebična...pomalo histerična...ponekad,,bla bla..." iskrenost je kad pričaš o sebi kakav si ,bez da lažeš, a o drugima si rjetko iskren...jer si pristran. kada nekog voliš ,znaš kakav je...al ga voliš pa češ uvijek nači načina da ga opravdaš...ako išta i kažeš,reči češ to i muka če ti biti....pa češ biti obziran,da ne uvrijediš...još češ dodati "znaš,nemoj se ljutiti...." to je iskrenost. a one koje "ne volimo" i saspemo im u lice -ko su oni u našim očima- to je več naša samopravednost...

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 42
2.2.2010 11:34:42   
Bebys
ISKRENOST je pocetak svetosti...A TO JE JAKO TESKO DANAS...nazalost...ja isto tako derem po istini od malih nogu...a to nije dobro...dan danas sasujem u facu i boli me dupe ....mnogi to NEVOLE...ali zato imama malo onih PRAVIH PRIJATELJ...danas je vrijeme supaca i lazova...pa iskrenost nije u modi...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 43
2.2.2010 16:24:38   
lavica81
potpisujem

IZVORNA PORUKA: Zvonki

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 44
2.2.2010 17:35:21   
Ninaa
Mogu reći da sam iskrena i da se trudim biti takva prema svima.Netreba mi hrpa prijatelja već oni koji su pravi i mogu reći da se smatram sretnom osobom jel imam svoje prijateljice još od djetinjstva samo se taj krug malo proširio. Uvijek smo bile iskrene jedne prema drugima i ak je nekom bilo i krivo poslije je sagledala da je u dobroj namjeri. Na poslu šefu ne kažem sve kaj mislim jel bi ostala bez posla, a s ostalima se trudim biti iskrena.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 45
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!