|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
8.2.2010 9:00:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: zapalil nam se dimljak!!! :-/
8.2.2010 9:17:36   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image , tak nekak cvrčak!!!....

čuj moram vidjet tko mi po garderobi šeče...ipak tam imam i svoje grudnjake i gaće i sve mi je na vidljivom mjestu....user posted image user posted image user posted image ...

ja još ne vjerujem da je zver spavala cijelo vrijeme..a kad su otišli nekon sat vremena je ona počela zezat s grčevima opet...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27
8.2.2010 9:28:48   
ZVRK
bravo za zverku kaJ ti je pokazala da pred drugim ljudima može biti i dobrauser posted image

super da nije bilo nešto gorega

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 28
8.2.2010 9:30:52   
FIONA
user posted image user posted image user posted image ..Thx cure...ma da...moglo je bit gore...recimo da sam slušala tatu vjerojatno bi kuća bila sad ruševina...a zverčica bi bila ko široče s Haitija crna od čađe i bez ičega...skup s nama...user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 29
8.2.2010 9:32:54   
pikachu
IZVORNA PORUKA: FIONA

user posted image user posted image user posted image user posted image , tak nekak cvrčak!!!....

čuj moram vidjet tko mi po garderobi šeče...ipak tam imam i svoje grudnjake i gaće i sve mi je na vidljivom mjestu....user posted image user posted image user posted image ...

ja još ne vjerujem da je zver spavala cijelo vrijeme..a kad su otišli nekon sat vremena je ona počela zezat s grčevima opet...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Fi, opet ti razigravaš maštu svima... Ono vatrogasci, murjaci, donje rublje... Kažeš možda je koji zaostao u ormaru...user posted image user posted image user posted image user posted image

A moja ti isto ne reagira kada se ja pripremim da će reagirati...user posted image  Kakve grčeve ima zvijer?user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 30
8.2.2010 9:33:13   
ZVRK
mojoj frendici se to desilo dok su spavali a problem bio u postavljanju i (ne)čišćenju dimljaka od strane dimljačara.
sreća da imaju potkrovlje pa je gore gorilo a kod njih samo dim .

sada se ''navlače''sa dimljačarkom službom jer su oni zajeb...

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
8.2.2010 9:33:37   
ninolina
joj drga baš vam je veselo bilo, meni je to strašno... Bravo za malu Katu kaj je bila dobra curka pred vatrogascimauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 32
8.2.2010 9:34:00   
pepeljuga
ajme ja tek sad vidim...al vidim da je sve proslo ok.......uzas,mogu misliti kako vam je bilo.....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
8.2.2010 9:42:44   
FIONA
ma kaj je najbolje svake godine nam dolazi domljačar koji je ovlasšten i to je ok..mi imamo tri dimljaka na kući...ali ovaj je preuređivan i kaj su majstori to radili jednu cijev nisu zatrpali do kraja več su stavili još jedna vratašca i do tod nivoa se punilo godinama....naravno nama ni na kraj pameti a dimnjačar je očistio kaj je mogao...od kud on zna za zalutale cijevi i još nabijene papirom..jel su nabili papir!!!...

ma joooj ja sam se i jučer cerila...jo pitam murjaka kaj su došli...pa kao da ustvrde štetu, da li smo svi ok...reko baš vam fala niste trebali...user posted image ..ponudila s pijačom...nitko nije niš htel...user posted image

nema niti jedan u garderobi jel nemam ormare več cijelu sobu u policama tak da si možete zamislit na kaj mi veš sliči...otvorili prozor al đabe...od danas kak mi je murjak rekel treba prati mašina od 0-24...reko fala buraz..to sma i sama znala..

zver ti pikachu ima grčeve čim nekaj malo konkretnije od kuhanog pojede...ili voćku tipa kruške i tak...jučer je papala juhuicu i pečeno meseko i krumpir...i odm ah veselje...user posted image ...i ak od ođenja...dijagnoza - osjetljiva crijeva...još je mala, puno popapa i teško prihvati osim ak nije kuhano i lagano...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 34
8.2.2010 10:42:36   
Ninaa
DRaga dobro da je dobro završilo, buš se naprala veša ali s obzirom da je mogao biti pravi požar to je najmanje. Drži se i ak trebaš pomoć zovi!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 35
8.2.2010 10:46:02   
FIONA
user posted image user posted image user posted image ..THX komad!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 36
8.2.2010 11:08:22   
Bebys
fi kod tebe uvijek veselo...ti si fala bogu sabrana...drago mi je da je sve dobro proslo...i sad imas tonu za prati ali to je najmanji problem...nedaj boze da je sve iszgorilo...sretno...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 37
8.2.2010 12:07:45   
Lady3
Sva sreća da se sve dobro i sretno završilo...user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!