Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 10:05:47
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik i kod mene je tak...izmjenjuje se sve...a kad sam na nekom podforumu sa desne strane su mi izmjenjene poruke tog podforuma a ne cijelog foruma (kak je prije bilo) isto..... i u mene.... bezveze
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 10:11:55
|
|
|
|
MILLA
|
da....meni je glupo sjedit i tražit di je tko?!....tako da budem 20 min,(ako) i zrišem. uopče mi ne pokazuje zadnje postove(a u profilu sam napravila sve što treba)...moram 2,3 puta kliknut na forum da mi se makne od albuma,pa ako idem malo više gore,spusti mi ono od foruma ...pa moram izlazit..smo mi komplicira,pa izgubim živce! onda isključim i ne da mi se bit na rr ko prije
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:34:18
|
|
|
|
Bebys
|
hoce li netko objasniti gdje ima recimo na internet expl..ili mozilli firefox ili avantu...DOPUSTANJE ZA KOLACICE.. help gdje se to nalazi na browseru...NEVIDIM NIGDJE TO...ima samo na moj profil dozvoli kolacice to sam nasla ali na browseru...gdje je to..help...
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:42:55
|
|
|
|
Renata RR
|
Kolacice mozete provjeriti na sljedeci nacin: U mozilli: U meniju idete na TOOLS, odaberite OPTIONS, onda PRIVACY, dole gdje pise FIREFOX will odaberite USE COSTUM SETTINGS FOR HISTORY. Tamo pogledate da li imate oznaceno ACCEPT COOKIES FROM SITES U exploreru: U meniju idete na TOOLS, odaberite INTERNET OPTIONS, odaberite PRIVACY, onaj "slider" tamo treba biti na MEDIUM.
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:44:57
|
|
|
|
Bebys
|
renata RR hvala... moje je sve na hrvatski...ali snaci cu se kako si napisala... puno hvala...
< Poruku je uredio Bebys -- 22.3.2010 11:45:17 >
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:48:21
|
|
|
|
Bebys
|
rijesila sam na mozilli ... sada jos explorer... sve radi...ALI MI NERADI MOJ PROFIL...nista mi nece mijenjati vise...pise greska na serveru portala..ne mogu niti sliku promijeniti..HELP...
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:48:58
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: marija0 IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik i kod mene je tak...izmjenjuje se sve...a kad sam na nekom podforumu sa desne strane su mi izmjenjene poruke tog podforuma a ne cijelog foruma (kak je prije bilo) isto..... i u mene.... bezveze ma ovako je kod mene još uvijek!....šta da napravim???
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:49:35
|
|
|
|
Bebys
|
hocu reci kada krenem bilo sta promijeniti na moj profil..i kliknem prihvati ili primjeni...ono mi se otvori SERVER ERROR NA PROTALU...nece nista...
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:50:27
|
|
|
|
Bebys
|
milla KOLACICE MORAS odobriti...vidis sta je tikica rekla KOLACICE moras odobriti na browseru..kodmene je o.k. bar sa time.
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:55:39
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Renata RR Kolacice mozete provjeriti na sljedeci nacin: U mozilli: U meniju idete na TOOLS, odaberite OPTIONS, onda PRIVACY, dole gdje pise FIREFOX will odaberite USE COSTUM SETTINGS FOR HISTORY. Tamo pogledate da li imate oznaceno ACCEPT COOKIES FROM SITES U exploreru: U meniju idete na TOOLS, odaberite INTERNET OPTIONS, odaberite PRIVACY, onaj "slider" tamo treba biti na MEDIUM. ovo moram?? a di u profilu je to??
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 11:58:15
|
|
|
|
Bebys
|
nije to profil mila.. to je tvoj program koji koristis za otvaranje INTERENTA..kuzis...sta ima.. INTERNET EXPLORER ili mozilla firefox...ili sta opera..ili sta... to je tamo tamo to uredjujes...ne na tvom profilu...pokusaj nema to veze sa RR to ima veze sa browser to je ONO GDJE ULAZIS NA INTERNET..razumijes program...koji otvoris da udjes...
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 12:03:05
|
|
|
|
MILLA
|
ok...idem to pokušat rješit....
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 12:04:21
|
|
|
|
Bebys
|
sta koristis...koji ulazni browser.. ja ima tri avant...mozilla i explorer...i na svima sam naredila.. sve mi radi...osim profila..nece da nista prihvati i to od danas..
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 12:07:16
|
|
|
|
MILLA
|
imam mozilu ,u njoj mi je to več tako...a koristim googl chrome...jer je puno brži...al u njemu ne znam namjestiti....nema veze,ulazit ču kroz mozilu....
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 22.3.2010 12:08:59
|
|
|
|
Bebys
|
ma da mozilla je zakon..sretno milla...bitno da bilo gdje radi.. e nacin ti je vidim isti..na cromu nadji alate...i internet opcija...privatnosti..i vidi dali mozes tako nesto..lupam bezveze..jer nemam chrome...ali mozilla mi je o.k.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!