Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena u Hrvatskoj!!! 23.2.2010 12:22:50
|
|
|
|
ejmama
|
Ljudi moji mi smo imali jednu u razredu, koji je to smrad bio, ja to ne mogu opisati. Svi bi se micali od nje jer bi nam se dizao želudac, bilo nam je jako neugodno reći joj, na kraju je jedna popiz. i odvela je sa strane i rekla joj, od tada više nije bilo problema. Ajme meni i sad se mogu sjetiti tog smrada
|
|
RE: Higijena u Hrvatskoj!!! 26.2.2010 14:53:54
|
|
|
|
danery
|
joj tak smo i mi imali jednu i ja sam ko za vraga sjedila kraj nje...probale su joj najbolje prijateljice objasnit al nije pomoglo...uhhh...sad kad sam trudna samo njuškam i otvaram prozore svako malo jer mi nenormalno sve zaudara...najgore mi kad mi dođu gosti pa se osjete ili na cigarete ili na znoj...bude mi grozno jer svi silom sjedaju blizu meni,a kako da ljudima objasniš što te smeta i zašto je prozor stalno otvoren... ...pa sam jednostavno rekla da mi sve i svašta smeta,što i je bio sluča...pa su neki skužili,al nekima nema smisla govorit... ...sutra mi dolazi jedna frendica koja doslovno cijelu kuću zasmrdi...neki slatkast smrad tako krakteristčan da mm još sa vrata pita jel ona tu... a mi smo na katu, a prizemlje cijelo smrdi...i što sad,cura mi draga,al znam da ću na škrge disat...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!