|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ja ne kužim neke žene!!
22.2.2010 15:58:10   
novamama
ja mislim da je to mozak baj bajuser posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
22.2.2010 16:04:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 27
22.2.2010 16:06:51   
CallamityJane
to su ljudi koji ne misle na sutra, nego samo na danas

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
22.2.2010 17:13:30   
lavica81
potpisujem

IZVORNA PORUKA: mariola

mislim ono, žena nije normalnauser posted image

a kad potroši te novce što dobije, onda će kukat da joj je država kriva što nema od čega živit.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 29
22.2.2010 17:17:48   
curice
bez teksta samuser posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 30
22.2.2010 17:23:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lavica81

potpisujem

IZVORNA PORUKA: mariola

mislim ono, žena nije normalnauser posted image

a kad potroši te novce što dobije, onda će kukat da joj je država kriva što nema od čega živit.

(Odgovor članu lavica81)
  Neposredna veza do poruke: 31
22.2.2010 17:39:16   
Lady3
Nažalost ima puno takvih ljudi,koji misle na sebe i svoj komiditet a za djecu ih manje-više baš briga..user posted image Ja osobno ne bih željela djecu rađati a da im ne mogu priuštiti neke osnovne i manje osnovne stvari.Volim kada djeci mogu ispuniti želje,kupiti im odjeću koja se i meni sviđa bez da se pitam hoćemo li imati za kruh sutradan i dal ću ih moći školovati!Osoba sam koja misli unaprijed!user posted image Radije ću imati ovo moje dvoje djece i priuštiti im normalno djetinjstvo i odškolovati ih i odgojiti u dobre i normalne ljude.Ali eto svi smo nažalost različiti,100 ljudi,100 ćudi.

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
22.2.2010 17:59:09   
xxl
Loša joj je i ta računica,to kaj naša država daje je sramotno malo.Kak će se neko obogatituser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 33
22.2.2010 18:08:02   
Bebys
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: adryosijek
al mi u hr jos dobro prodemo sto ista dobijemo jel ni jedna drzava nedaje ko hr..

Nadam se da si se salila kad si ovo napisala user posted image
Jerbo ako nisi cu mam da pobijem tvoju teoriju primjerom nekih skandinavskih zemalja gdje dobijes i stan na otplatu ako nisi zbrinut sa te strane, a kamata na stambeni kredit za novopecene roditelje nije ko u Rvackoj, vjeruj mi.
Ako si nezaposlena, do 3. godine djetetovog zivota dobivas soc. pomoc koja nije 1.500kn, vec podosta vise od iste izgledom brojcane svote no u euro valuti.
A sto je koka s pocetka price mislila.....vjerojatno nije mislila jer mi to nije proizvod razmisljanja user posted image

tako je.
imas stan od drzave..dobivas dozivotno lovu ako neradis...i jos ti placaju stan a djeciji je oveci skroz dok djete studira i zivi kod tebe....a jednokratna pomoc osim svega toga je jednu godinu i to toliko koliko jedan covjek ni ne zaradi u hr.
a sto se tice ove zenea...NIJE BAS CISTA..

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 34
22.2.2010 18:10:00   
Bebys
ovdje tako razmisljaju albanci i stranci sa istoka...neka se nitko ne nadje uvrijedjen ali je to istina...oni ovdje imaju po 10 i zive od njih ali to se ovdje isplati...a i to nije pametno...djeca se radjaju jer se vole a ne jer se od toga zivi...mislim...uzasno

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 35
22.2.2010 18:19:04   
natalijax
nekužim ni ja takve,nisu mi jasne

Neposredna veza do poruke: 36
22.2.2010 18:40:16   
BUMBIKA
Strašno,nemogu vjerovati da netko tako razmišlja

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 37
22.2.2010 18:46:39   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Bebys

ovdje tako razmisljaju albanci i stranci sa istoka...neka se nitko ne nadje uvrijedjen ali je to istina...oni ovdje imaju po 10 i zive od njih ali to se ovdje isplati...a i to nije pametno...djeca se radjaju jer se vole a ne jer se od toga zivi...mislim...uzasno

Evo B. je u jednoj od takvih zemalja pa je odlican glasnik da je tamo ipak malo drugacija prica sto se tice pronatalitetne politike...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 38
22.2.2010 21:46:45   
ninolina
ja na trece nisam isla radi novaca..nego zato jer smo htjeli...pomoc od grada 1250 a djecji nemamo....
tako da ne idu svi na trece radi novaca

potpisujem, imam ih četvero, nemam dječji od grada dobila 1250 kn,... i nek neko kaže da ih nemam zbog sebe... i jioš bi jednouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 39
22.2.2010 22:02:53   
Manda
Svako dijete je blagoslov.
Svatko ima pravo na svoje razloge imati djecu ili ne, koliko i kada.
Svako dijete je blagoslov.
Radije nek mi uzimaju od poreza za dječje doplatke velikih obitelji neg za lažljive političare.
Sve mi znamo da je posao i doma biti s djecom. I to neplaćeni.
Haugh user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 40
23.2.2010 11:52:11   
Krky

Jooooj, kak sam tek ja jadna, Tako blizu ZG-a, rođena u ZG-u, a nemrem naplatit ni blizance ni Nou! E tak mi i treba kad nisam proračunata, mogla sam se već obogatit na onim tisućicama do polaska u školu samo da smo bili par km bliže par godina prije. No, ja već jesam bogata - malcima. Srećom, imam dobre uvjete  s kojima mogu biti doma dok Noić ne napuni 3. godinu, a blizanci krenu u školu, a kćerkica - jedinica ne dođe do punoljetnosti sve dok mi i staž i sve ostalo normalno ide, a MM dobro privređuje. Al bilo je i onih dana kad smo bez ikakve računice, još na faksu, imali 2 malca, nikakve prihode, roditelji pomagali...a netko i to ne može razumjet. Ipak, ja sam sve malce imala iz ljubavi,a i odrastaju u ljubavi.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 41
23.2.2010 11:55:24   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

ja na trece nisam isla radi novaca..nego zato jer smo htjeli...pomoc od grada 1250 a djecji nemamo....
tako da ne idu svi na trece radi novaca

potpisujem, imam ih četvero, nemam dječji od grada dobila 1250 kn,... i nek neko kaže da ih nemam zbog sebe... i jioš bi jednouser posted image

luda babouser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 42
23.2.2010 11:58:39   
Domy

IZVORNA PORUKA: emily123

užas...žena nije normalna kad tako razmišlja...user posted image user posted image

potpisujem..ja ih imam petero pa nemam ništa od države..što ona misli da če joj država hranit djecu..malo morgenuser posted image user posted image
moj muž je ostao bez posla pa od socijale mjesečno na nas sedmero dobijam mizernih 1050 kn..

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 43
23.2.2010 12:05:53   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: emily123

užas...žena nije normalna kad tako razmišlja...user posted image user posted image

potpisujem..ja ih imam petero pa nemam ništa od države..što ona misli da če joj država hranit djecu..malo morgenuser posted image user posted image
moj muž je ostao bez posla pa od socijale mjesečno na nas sedmero dobijam mizernih 1050 kn..
covjece ovo je uzasno..
pa kako zivite domy...user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 44
23.2.2010 12:10:35   
pako
Užas takve žene ne razumijem!user posted image  Povečali jesu porodiljnu naknadu ali ti je nedaju odjednom tako da se nebi obogatila od nje.
Od grada za prvo dijete dobiješ odjednom, za drugo dijete dobiješ na tri rate, odnosno do djetetove treče godine, a za treče i svako poslje na šest rata odnosno do djetetove šeste godine.
Ak si  je ona mislila tak vratiti kartice sorry draga ali ipak mislim da nebi mogla jer u tih par godina bi ih opet napunila koliko idu i kaj onda svi bi ti bili krivi kaj si opet na početku, ma strašno.

Djeca se rađaju iz ljubavi a ne zbog "zarade"

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 45
23.2.2010 12:50:40   
FIONA
ovo mi je za svaku osudu...

ja sam htela što manju razliku..sada ne pada mi napamet bez posla da idem na drugo...dok se ne skockam da sam ziher i da ne daj Bože se kaj desi mogu sama to dvoje odhranit...kao što sad mogu jedno...

ne razumijem to..iako sam i ja čula slične primjere svaki put se iznova čudim ko kokoš glisti...kaj u današne doba tog zatucanog mentaliteta ima toliko!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 46
23.2.2010 13:12:54   
pako
Nažalost ali ima takvih ljudi i previše. Strašno!!! Za plakatiuser posted image !
Lijepo im je dok se hopa cupa a kad treba odgajat dijecu onda ljudi pomagajte i država im je za sve kriva!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 47
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!