Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Vratila se na posao sedam sati nakon poroda 25.2.2010 11:04:53
|
|
|
|
njanja
|
članak sa neta: http://www.posao.hr/karijera/vratila-se-na-posao-sedam-sati-nakon-poroda/363 Samo ću potpisati komentar iz teksta: Ta žena pojma nema kroz kakve su patnje prošli naši preci da bi za nas izborili radnička prava", stoji u jednome komentaru. I meni je moj posao bio važan ( i još uvijek je), ali ništa nije važnije od djeteta, a pogotovo tek rođene bebe....Treba iskoristiti sve što nam država pruža po pitanjima porodiljnog jer nije svuda tako...Npr moja frendica koja živi u USA će s 5 mj morati ostaviti bebu u jaslicama...i to je super što će uspijeti navući 5 mj.... Dijete se u tim prvim mjesecima tako mijenja i grozno je ne biti uz njega i vidjeti te promijene....Jan je samostalno prohodao sa 12,5 mj...sva sreća da sam uzela nakon porodiljnog još 1 mj GO (sav sam iskoristila) jer bi inače moji mama i tata vidjeli njegove prve korake, a ne ja.... Što će ova žena iz članka sve propustiti....
|
|
RE: Vratila se na posao sedam sati nakon poroda 25.2.2010 11:13:20
|
|
|
|
ines
|
Zato Ameri i nisu baš normalna nacija. Kod njih rijetko ko zna svoje obiteljsko stablo i rjetko ko drži do obitelji. Ma samo da te gluparije što duže ne nađu put do naše još uvijek nevine nacije.
|
|
[Obrisani korisnik] 25.2.2010 12:35:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vratila se na posao sedam sati nakon poroda 25.2.2010 12:36:26
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lilivana u krajnjem slučaju, nije ni za ženu dobro, tako brzo krenut s nekim aktivnostima.... a da ne govorim o propuštenom.... liliiiii juuhuuuu mah mah....
|
|
[Obrisani korisnik] 25.2.2010 12:38:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vratila se na posao sedam sati nakon poroda 25.2.2010 13:51:32
|
|
|
|
L.P.
|
Strašno!!Pa kako je uopće uspjela ustati i hodati,i same dobro znamo koliko nam je trebalo da se oporavimo.Nekima više nekima manje ali nikako 7 sati!!
|
|
RE: Vratila se na posao sedam sati nakon poroda 25.2.2010 16:38:29
|
|
|
|
zaba
|
|
|
RE: Vratila se na posao sedam sati nakon poroda 25.2.2010 21:33:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Vec imamo otvorenu temu pa ovo kljucam.....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!