|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hvala lee
18.3.2010 11:13:43   
dominik
obecajem da je ovo zadnja javna zahvala...ali lee...NISAM NISANJALA DA CU GA JEDNOG DANAOSJETITI NA SVOJIM GRUDIMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PUSA i hvala tiuser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.3.2010 17:16:16 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: hvala lee
18.3.2010 11:15:35   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo lee....kojeg god ljepotana da si poslalauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2
18.3.2010 11:19:55   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma lee je divna

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
18.3.2010 11:21:32   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
18.3.2010 11:58:48   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
18.3.2010 12:01:56   
Ninaa
Bravo za lee mada sam znatiželjna o čemu je riječ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
18.3.2010 12:52:32   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
18.3.2010 13:28:31   
CallamityJane
lee mogla si jednog i u Split poslati da opsluzuje amo je prijeko potrebniji nego gore kod dominik user posted image user posted image user posted image
eto necu biti nesto izbirljiva moze Miller ili Pattinson necu se buniti ni za jednog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
18.3.2010 13:30:35   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 9
18.3.2010 13:34:00   
curice

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 10
18.3.2010 14:38:45   
lee
IZVORNA PORUKA: callanhoe

lee mogla si jednog i u Split poslati da opsluzuje amo je prijeko potrebniji nego gore kod dominik user posted image user posted image user posted image
eto necu biti nesto izbirljiva moze Miller ili Pattinson necu se buniti ni za jednog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha...da mogu ..bilo bi superuser posted image  ono naše je meni i dominik od životne važnosti..bez toga ne možemo...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 11
18.3.2010 15:35:35   
cuba
user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 12
18.3.2010 16:20:25   
daniela 31
Nemam pojima šta pričate,al valjda je dobro...user posted image user posted image

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
18.3.2010 16:22:43   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Bravo za lee mada sam znatiželjna o čemu je riječ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja isto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
18.3.2010 16:31:48   
ninolina
a sad sam skužila o čemu je riječuser posted image user posted image
kasno palim ahhh plavuša
user posted image user posted image user posted image dominik

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 15
18.3.2010 16:32:17   
buduća mamica
moze Miller ili Pattinson necu se buniti ni za jednog

sorry Miller je MOJ user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
18.3.2010 16:34:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

sorry Miller je MOJ user posted image user posted image user posted image user posted image

A Pattinsona sam ja prisvojila, tako da Cally nadji zamenu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 17
18.3.2010 16:47:20   
buduća mamica
Call pošto si ti u pitanju spremna sam Millera dijeliti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inače ne pravim ovakve ustupke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
18.3.2010 21:25:10   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

A Pattinsona sam ja prisvojila, tako da Cally nadji zamenu user posted image user posted image user posted image

sorry cure drage sa obzirom da sam i sa jednim i sa drugim u skvadri odavno se druzila i djelili smo bocu vina na rukometnom, tako da nijedna od vas nema prava glasa, jos kada uzmemo u obzir da sam ja sama, njih dvojica sami a vas dvije obe imate muzeve buhahahahaha
mislim da dalje dodavati bilo sta na ovo je suvisno user posted image user posted image user posted image
tako da macori moji veceras kod mene na partiju remija u skidanje naravno moze edi i wedi user posted image user posted image user posted image user posted image
EDI: jao call pa zasto tako sto i pitas, kada me i ne bi pozvala znas da bi cucao ti na prozoru i gledao te kako spavas user posted image user posted image user posted image
WEDI: duso callie znas da cu kopati tunele do tebe, uci ti kroz ventilacijski otvor u vc-u samo da dodjem do tebe, nemoj samo da mi vise lomis srce svojim odbijanjem user posted image

cure cule ste, mislim da je sada sve jasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
18.3.2010 21:40:07   
lee
he he..calli ti pukla ko kokica..kao i ja za...aj...user posted image user posted image user posted image  moramo osnovati klub...

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 20
18.3.2010 21:46:27   
CallamityJane
lee ja sam mrtva ozbiljna samo sto one dvije ne znaju da prihvate poraz pa sam morala pozvati momke da im licno kazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 21
18.3.2010 21:49:24   
lee

lee ja sam mrtva ozbiljna samo sto one dvije ne znaju da prihvate poraz pa sam morala pozvati momke da im licno kazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ha ha...dobra si calli..shavtit če one kad pročitaju ...user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 22
18.3.2010 22:03:37   
buduća mamica

Call to oni dođu kod tebe nakon što odu od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
18.3.2010 22:13:43   
CallamityJane
Rekli su oni meni da vam serviraju te price posto ste posesivne i ljubomorne ki zenke pred parenje user posted image  pa im ja cak dajem savjete sta tacno da vam kazu kako bi vas umirili, cak su mi pokazivali vase porukice i ljubavna pisamca i smijali smo se tome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 24
20.3.2010 20:51:14   
xxl
A da samo znas kaoliko ti je teško došla do adreseuser posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!