|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Slučajnost ili ne....
20.3.2010 8:30:11   
mama mery
http://www.24sata.hr/show/devetero-ljudi-umrlo-nakon-dva-srpska-reality-showa/164692/

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.3.2010 17:14:26 >

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: slucajnost ili ne....
20.3.2010 8:32:00   
Točkica28
u svakom slučaju je spooky

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
20.3.2010 8:33:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 3
20.3.2010 9:24:44   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ako mene pitaš smrti tih ljudi nema nikakve veze sa nadnaravnim nego s tim koji profil ljudi se prijavljuje i okuplja na i  oko takvih medijskih događaja.
Previše tulumarenja,cuge,droge i nerada.

slažem se i mislim da smrt djedova,bolesti i saobraćajne nesreće su naša svakodnevnica i ja to nebi povezivala sa nadnaravnim,nego eto oni su bili javne ličnosti pa ajd sad nek bude nadnaravno..čiste gluposti....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
20.3.2010 10:32:18   
lee
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ako mene pitaš smrti tih ljudi nema nikakve veze sa nadnaravnim nego s tim koji profil ljudi se prijavljuje i okuplja na i  oko takvih medijskih događaja.
Previše tulumarenja,cuge,droge i nerada.

slažem se sa tobom cvrčak.imaš pravo..droga alkohol i ostalo utječu na takav način života....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
20.3.2010 10:48:45   
Ninaa
Ja se isto slažem sa cvrčak svim tim smrtima je kumovao alkohol, droga i tabete, a kaj se tiče djedova sigurno su već bili u godinama. Mislim da se ne radi o nikakvim nadnaravnim stvarima!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 6
20.3.2010 16:27:00   
malizia
i kod nas je bilo bb, farma..., pa ne znam da je itko poginuo, a radi se o više manje o istom tipu ljudi, mladi, luckasti,..whatever
Ovdje je u roku od dvije godine i koji mjesec poginulo 7 ljudi, neću kontati ona dva djeda.
Inače u slučajnosti ne vjerujem, a i postmoderna znanost tvrdi da slučajnosti nema.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
21.3.2010 11:26:13   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ja se isto slažem sa cvrčak svim tim smrtima je kumovao alkohol, droga i tabete, a kaj se tiče djedova sigurno su već bili u godinama. Mislim da se ne radi o nikakvim nadnaravnim stvarima!
user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!