|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Postala sam crnka!!
29.3.2010 23:58:03   
nancy
Iz plavuše u modro crnu,pa to mogu samo jauser posted image
Evo upravo sam isprala boju i gledam se u ogledalo....malo sam u šoku iako sam vec bila crna davno.
Ma dojadilo mo stalno na pramenove a i kad dode vrijeme za u frizera ja nemam kuna i onda to izraste i izgleda ocajno,neuredno.ovako sam mirna po par mjeseci a i jeftinije mi je.Jos sam se i ošišala,dosta pa i uštedim na pituriuser posted image sad si izgledam ko kineskinja.ajme ajme.
Al sve se bojim da ce me se Karlito ujutro prepast kad me vidi.Mislite da ce mu jadnom bit šok?

< Poruku je uredio Ninaa -- 30.3.2010 11:36:00 >

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: postala sam crnka!!
30.3.2010 0:14:17   
natalijax
promjena uvijek dobro dođe,a valjda se nebu uplašiouser posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 7:34:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 3
30.3.2010 8:40:05   
pikachu
Ja volim takve promjene i sama takve drastične znam raditi...user posted image A i muž kao da uvijek ima novu ženu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
30.3.2010 8:46:38   
curice
kako je Karlito reagirao???

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 5
30.3.2010 9:59:35   
plavka
ma naviknut će se dijete ali će te za početak čudno gledat!
ja sam se prije 4 mj. isto odvažila i nakon 13 godina pramenova i svijetle kose ofarbala  se u čokoladnu što je najbolje ja sam si još i danas malo čudna i nemrem se još naći u frizuri koja mi ide uz boju  user posted image user posted image user posted image ....
p.s. prirodna mi je smeđe-pepellasta pa sam bila crnka neko vrijeme, pa svijetla i sad smeđa

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 6
30.3.2010 11:44:00   
nancy
ne mogu vjerovat da moje dijete kao da nije nista ni primjetilo!!ma nikakve reakcije.kaze mm da se on pripa jutros kad sam se diglauser posted image
al meni danas i nije bas nesto,cini mi se da me malo postaralouser posted image ma bas sam bolesna.
vrag mi nije da mira i sad mi je krivo.al nadam se da ce me proc nezadovoljstvo.

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 7
30.3.2010 11:46:28   
ninolina
jesi me nasmijala...ma daj ženska draga ako se tvoj najmanji muškarac ne budi...znaći da si mu lijepa..a mužu reci neka ti da za frizerku pa češ biti mici-mici

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Postala sam crnka!!
30.3.2010 17:20:45   
adryosijek
ja sam isto bila plava nije mi se dalo non stop farbat crni izrast pa je puno lakse sa crnom jel sam prirodno tamno smedauser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Postala sam crnka!!
30.3.2010 18:28:00   
cuba
ma svaka promjena dobro dođe! I triba ti malo vrimena da se navikneš na takvu drastičnu promjenu, ali guštaj šta sad...uvik moš opet u plavouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!