|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muško
24.4.2010 14:42:02   
danery
napisala sam već da bi i moja svekrva i njena mama da nam dijete bude muško...
nama je 5 žena u kući i 2 muška...
mm se veseli DJETETU,A NE SPOLU !!!
prvo smo oboje imali neki predosjećaj da je muško,ali eto,sad dr i uzv kažu cura...nije uopće važno,jer nema tu biranja ja bi ovo ili ono....što ti bog da,to će biti....samo neka je živo i zdravo...
a ako se kome ne sviđa,to je samo na njihovu štetu...onda mi njihovo mišljenje ni ne treba...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
26.4.2010 11:40:11   
Bebys
neka sve mame koje imaju sinove izvinu...MENI JE BOLJE CURICA...user posted image user posted image user posted image user posted image

a to sto rade GLUPI STARI LJUDI...pa rade jer su ZAOSTALI I GLUPI...user posted image

P.S. TKO CE RODITI TO MUSKO AKO NEMA MAME....HEHE budala...

a uostalom....ovdje ce zabraniti GOVORITI SPOL...jer glupe svedjanke rade ABORTUSE..ako je zensko u jako velikom broju...pa to vise ne zele govoriti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko ima glupih i odvratnih ljudi...

< Poruku je uredio Bebys -- 26.4.2010 11:41:44 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 27
26.4.2010 11:51:57   
maja
nemoj se ljutiti bebys, ali i to tvoje mišljenje je malo primitivno...tebi je bolje curica, vjeruj mi da imaš 5 sinova bili bi ti dobri, samo neka su živi i zdravi...ne govorim to što imam sina, evo sad će i curica i dat ću im i voljeti ih jednako

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
26.4.2010 11:55:36   
Bebys
majo ja sam htjela sina...ali sada vidim da je bolje curica...a da sam rodila sina bila bi jednako sretna....
user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 29
26.4.2010 12:00:12   
njanja
mislim da je u načelu sa curicama lakše....ali svog dečka volim najviše na svijetu i ne bi ga mijenjala za 100 curica

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Obrisani korisnik]
26.4.2010 16:51:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!