Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 12:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
uživajte, u mislima sam s vama!
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 15:13:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
Heeeeloooooo Eto mene prve na raport Došla zadnja, otišla među prvima....zbog moje spavalice. Atmosfera kao i uvijek vesela i rastrčana...ja opet dobila bukvicu jer zovem svoje djete zločkom, a ona se kao i uvijek u društvu pravi pravi mali anđeo. Popili smo kavice, popričali, FJ i ja izmjerili koja ima veći trbuh ....ostatak je sa Anjom otišao pratiti staze vlaka u snijegu , a mi sa spavalicama kući. Baš mi je žao što je Bundek otpao, jer tamo bi imali više komocije i vremena za trač partiju, ali drago mi je da sam vas barem na kratko sve vidila. Dječica su medena, dobra i razigrana...a mame kao mame Slikica nemam, nisam nosila fotić, tako da morate čekati tiks i žabu da vam slikovito pojasne sve. A sad odoh dalje poslom, Lucija u krevetiću, pa možem u akciju...
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 15:52:12
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja zalim za Bundekom, ali baciti cu se odmah na kvalitetniju organizaciju i toga. Drago mi je da sam na kraju dosla i upoznala Cvrcak, njenu predivnu Anju i tatu cvrcka Bilo nam je takodjer jako ugodno, drago mi je da sam vas opet vidjela nakon duzeg vremena i vec se veselim sljedecem druzenju i svoj toj djecjoj graji Slikice bum sad polako isla dizati u album, a to ce potrajati do navecer vjerojatno
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 16:35:09
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo, drago mi je curke!!!
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 16:53:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Hebate, oznojila sam se dok nisam slozila taj album
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 17:48:09
|
|
|
|
leilany
|
a ja sam komentirala svaku sliku i bas me briga.. ,...super ste..bas vam je bilo lijepo ...,
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 18:32:00
|
|
|
|
zaba
|
mi smo otišli do grada - Puli s Cvijetom,Lelo,muž i Leon,mama i tata Cvrle sa Anjom i ja sa Lucijom.Sjeli smo u Klet prekoputa Katedrale i fino papali,malo nas je kiša "stisla" ali smo se hrabro othrvali.Nakon toga je slijedila vožnja u vlakiću,Cvijeta je zaspala,a mi smo zadnjim snagama krenuli prema autu.Bilo je super,svi smo uživali i jedva čekamo novo druženje. Slikice budu svakako,ali nisam ziher da bu to danas,pusa svima .
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 20:53:03
|
|
|
|
Gogule
|
baš mi je žao što mi nismo stigli, ali mi je drago da ste se vi fino zabavili.
|
|
[Obrisani korisnik] 22.5.2010 21:30:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:30:36
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.5.2010 21:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:33:56
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:37:21
|
|
|
|
Gogule
|
dobro si to ispričala. .mogu si mislit kako je to uživo djelovalo.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:39:04
|
|
|
|
Gogule
|
e a slike??? da budem još ljubomornija
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:45:00
|
|
|
|
božica
|
Super za dobar provod Eto mi nismo stigli, a nadam se slijedeci put da cemo uspjet i mi biti
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:48:26
|
|
|
|
Anoniman
|
ODLIČNOOO!!!
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 21:50:54
|
|
|
|
Ruža
|
Ma bravo za druženje!
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 22.5.2010 23:57:03
|
|
|
|
Gogule
|
cure stvarno mi je žao što ste se ranije pokupile i mi ranije nismo stigli. Još kad sam vidjela slike ful sam žalosna što nisam stigla a ovaj put sam znala di je mjesto nalaska stvarno se nadam sda ćete ubrzo organizira kavu, igru, dok ne odemo na more
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 23.5.2010 10:02:06
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram vam ispričati jednu anegdotu,samo se bojim da neću moći dobro dočarati Spustio se pljusak dok smo bili na klopi(onako kao tuš na najjače),svi smo se stisli pod suncobrane,klinci skaču..Zaba uzela kišobran i stala sa Lucijom pod drvo i uozbiljila se..(inače lijepa terasa,super za klince,neki tip svira klasiku za uz klopu..) Pitam ja :žabac šta si se ti uozbiljila. Kaže žaba: ma,daj,ovi me podsjećaju na Titanic. Brod tone,sve tone,a ovi sviraju uz večeru Skoro sam se upiskila od smijeha.. bome da ,da dostojanstveno potonemo ,Bože oprosti.Da fakat,moja Lucija umočila prste u fontanu i prekrižila se. Ajme kako ti pamtiš te detalje ...bilo je stvarno odlično,slikice su u albumu...pusa Anji
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 23.5.2010 10:05:00
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 23.5.2010 10:05:29
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 23.5.2010 17:06:05
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: zaba mi smo otišli do grada - Puli s Cvijetom,Lelo,muž i Leon,mama i tata Cvrle sa Anjom i ja sa Lucijom.Sjeli smo u Klet prekoputa Katedrale i fino papali,malo nas je kiša "stisla" ali smo se hrabro othrvali.Nakon toga je slijedila vožnja u vlakiću,Cvijeta je zaspala,a mi smo zadnjim snagama krenuli prema autu.Bilo je super,svi smo uživali i jedva čekamo novo druženje. Slikice budu svakako,ali nisam ziher da bu to danas,pusa svima . Bilo je SUPER!!! Cure hvala vam za predivan dan Žao mi je što neke od vas nisu uspjele doći. zabac zaboravila si reći da su klinci izrovarili dvorište,da su se totalno smočili u fontani,a neki se i prekrižili sa "svetom vodom" ,da kada su već svi klonuli i zaspali moj Cvrle(koji se ustao u 4:20h ujutro) se u vlakiću popeo mami na glavu(doslovno) i tako dovezla do odredišta,da su rukotvorine Puline familije prekrasne i da je vremena bilo PREMALO za sve što smo htjeli.. Ali nema veze kujemo mi već nove planove I moram vam reći mame sa curkama da se čuvate Leona šarmera jer taj ljubi sve cure koje mu se nađu pod rukom He,he..kaže lelo da je na mamu Nisam ja kriva šta moje dijete voli plavuše. A i Lucija mu se jako dopala.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 24.5.2010 0:33:39
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram vam ispričati jednu anegdotu,samo se bojim da neću moći dobro dočarati Spustio se pljusak dok smo bili na klopi(onako kao tuš na najjače),svi smo se stisli pod suncobrane,klinci skaču..Zaba uzela kišobran i stala sa Lucijom pod drvo i uozbiljila se..(inače lijepa terasa,super za klince,neki tip svira klasiku za uz klopu..) Pitam ja :žabac šta si se ti uozbiljila. Kaže žaba: ma,daj,ovi me podsjećaju na Titanic. Brod tone,sve tone,a ovi sviraju uz večeru Skoro sam se upiskila od smijeha.. valjam se od smijeha
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!