|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krizmani kum!
21.5.2010 8:56:07   
Monica
Ne znam da li sam na dobrome mjestu stavila temu ali neka me isprave ako nisam user posted image
MM je uskoro krizmani kum,pa samo neki dan bili kod kumića da ga pitamo ima li kakve želje za pokoln pa da skupa odemo izabrati ali on ima gotovo sve,i nema nekih želja stvarno je skroman,kada se sjetim kako je bratiću mali za kumstvo tražio komp onda stvarno ovaj naš je ok
Što biste vi u tom slučaju kupili?
Sat ima dakle to odpada...iz dobrostojeće je obitelji tako da mu i novac nije tako potreban a i nadam se da će ga dobiti...dakle htijeli bi nešto da bude uspomena
Mi razmišljali o lančiću i križić privjesak

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krizmani kum!
21.5.2010 9:06:21   
ninolina
mi smo bili malome krsni kumovi i kupili sat, liniju i dali mu novac, sad kad sam bila curki dala sam joj novac jer je htjela motor...nisam pametna ovisi do koliko novaca bi išli...i nama je recimo lakše peglati karticu nego dati u kešu lovu...pa ako vi idete na karticu jednostavno uzmite malog sa sobom u neki dućan tehnike ili kaj već voli i neka si pogleda, bira

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 2
21.5.2010 9:06:51   
ninolina
krsni kumovi

firmani a ne krsniuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
21.5.2010 9:21:27   
FIONA
ma koji lančić...kaj si luda...otiđi u neki dućkas s tehnikom i uplati detetu bon...nek si izabere kaj mu treba za komp ili neki mobač ili tak nekaj po svom guštu...dobil bu još love pa si bu mogel i nekaj veče...tak bi ja...ja sma bila kuma i curka rekla hoće novi mobać...olakšala mi i ja joj ga kupila!..

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 4
21.5.2010 9:33:42   
tikica_69
Nasem krizmanom kumu nije bio problem....Dodo je svaki slobodni trenutak znao odjuriti kod njega na PS3 i stalno cvilio kak bi ga i on user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
21.5.2010 9:35:00   
ninolina
Nasem krizmanom kumu nije bio problem....Dodo je svaki slobodni trenutak znao odjuriti kod njega na PS3 i stalno cvilio kak bi ga i on user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
21.5.2010 12:11:29   
minnie
digitalni foto aparat. to mislim da je ok poklon. zlato dečkima ne znači puno

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
21.5.2010 12:12:53   
danery
 ja sam kupila liniju...to joj je trebalo 

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 8
21.5.2010 12:22:30   
Monica
Ma kod mene i je problem jer to on sve ima..baš zato i ne znam sto kupiti

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 9
21.5.2010 12:24:42   
ninolina
Ma kod mene i je problem jer to on sve ima..baš zato i ne znam sto kupiti

ma uvijek bi nešto kaj nemaju... odvedi ga u dućan pa da vidiš da će naći nešto...a i ja nisam za zlato...ja to ne volim

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 10
21.5.2010 13:25:10   
cuba
Ja sam svojoj seki prekosutra krizmana kuma i kupila sam joj digitalni aparatuser posted image ! Mislim da ti oni danas vole tu tehniku tipa Ipod, digitalni, mobitel...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 11
21.5.2010 18:27:36   
Gogule
ma sve je to meni ok šta vi predlažete, al ja sam valjda još zaostala u vremenu pa ipak treba nešto što će zauvijek sjećati na to kumstvo. Bar ja tako razmišljam. Mislim super.. kupi digitalni foto aparat ali uz to nešto neznam, neku sitnicu za koju znaš da se neće pokvariti. Znam da je curama ipak lakše kupiti no ne sumnjam u tvoj izbor i nadam se lijepom provodu.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
21.5.2010 23:30:22   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: Monica

Ne znam da li sam na dobrome mjestu stavila temu ali neka me isprave ako nisam user posted image
MM je uskoro krizmani kum,pa samo neki dan bili kod kumića da ga pitamo ima li kakve želje za pokoln pa da skupa odemo izabrati ali on ima gotovo sve,i nema nekih želja stvarno je skroman,kada se sjetim kako je bratiću mali za kumstvo tražio komp onda stvarno ovaj naš je ok
Što biste vi u tom slučaju kupili?
Sat ima dakle to odpada...iz dobrostojeće je obitelji tako da mu i novac nije tako potreban a i nadam se da će ga dobiti...dakle htijeli bi nešto da bude uspomena
Mi razmišljali o lančiću i križić privjesak

Bila sam krizmana kuma samo jednom i nije dolazilo u obzir pitati ju kaj želi. Kupila sam kaj sam htjela: nakit.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 13
21.5.2010 23:41:09   
MiniMama
mi se krizmamo u drugom srednje, i meni je kuma platila put i kartu za balasevica u puli. i to mi je najbolji poklon ikad. i definitvno cu ga pamtiti iako nista osim pola karte nije ostalo. user posted image cak i sad kad nisam takav frik za balasevicem, taj dozivljaj puta i kako sam si vazna bila je nesto super. klinci u tim godinama uglavnom luduju za nekim bendom, pa da se raspitas jel ima sta uskoro po njegovom gustu. a ti budes dobra kuma i budes mu pratnja/ prijevoz? 

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 14
21.5.2010 23:43:14   
MiniMama
jest da ce te roditelji user posted image , ali ces biti najbolja kuma ikad user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 15
22.5.2010 9:55:26   
Monica
I ja bih htijela da malome kupimo nešto što će ga obradovati a ujedno bi i nešto da ostane za uspomenu....sva ta tehnologija će za godinu dana biti zastarjela pa ti budi pametan...
Mislim da ćemo ga uzeti jedan dan u grad i neka bira što bi htio..

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!