|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ima li tko tu knjigu?
24.5.2010 16:19:40   
bubamara787
drage moje forumasice...imam jedan problem..moja sogorica mi je posudila onu knjigu Moja prva godina... knjiga mi je puno pomogla... no da ne pisem sad o tome... problem je taj sto mi se ta knjiga potpuno raspala, onda sam je ja isla zaljepiti.. pa sam potpuno pogorsala stvar...sada ta knjiga igleda grozno... a da stvar bude bolja moja sogorica se zna pohvaliti kako je bas ona u tu knjigu upisivala neke bitne dogadjaje vezano za njezinog sina... (bas i nije ali ...) e ja vas sad pitam ima li tko ideju gdje ja mogu nabaviti bas takvu knjigu... gledala sam da u nekim ljekarnama mogu uz predocenje zdravstvene knjige  dobiti onaj paket Sretna beba... no u tom paketu se nalazi knjiga... koja je vjerujem istog sadrzaja kao i ova... ali su promijenili dizajn.user posted image user posted image user posted image user posted image ...Moja knjiga je ona sa plavim i roza prugicama.... a ove nove imaju neku bebu na naslovnoj stranici....ako netko ima dvije takve knjige ili zeli zamjeniti ovu sa novim dizajnom ili mozda prodati....  neka mi se javi....
puno hvala unaprijed.....

< Poruku je uredio Ninaa -- 26.5.2010 13:33:21 >

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ima li tko tu knjigu?
24.5.2010 16:24:12   
ninolina
ajde ja moram škicnuti jer su klinci nešto pisali po jednoj nedavno...inače imam od svih četvero spremljenu tu knjigicu...ali pogledam jel irisina ostala prazna pa ti javim

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 2
24.5.2010 16:27:37   
bubamara787
to bi bilo super... i da oduziti cu se svima tko mi pomogne... jer moja sogorica je jaaako veliko zlopamtilo i ne zelim niti zamisliti sta ce biti kada joj kazem sta sam napravila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... no to je vec za drugu temu...

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
24.5.2010 16:30:04   
ninolina
evo pogledala...jel knjiga zelena sa bebom na prvoj strani

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 4
24.5.2010 16:32:30   
Thea
Draga ja imam tu sa plavo rozim koricama ali mi je sva ispisana sa podacuima o djetetu. Sorry...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
24.5.2010 16:33:39   
Duve
znam na koju misliš, tu sa prugicama sam dobila kad se Karlo rodio, a sada kad se Ema rodila sam dobila zelenu sa bebačom...nažalost pojma nemam gdje je ta na prugice, mogu pogledat malo pa ak ju nađem javim se

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
24.5.2010 16:46:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Thea

Draga ja imam tu sa plavo rozim koricama ali mi je sva ispisana sa podacuima o djetetu. Sorry...

i moja isto i prilično se raspala, jer sam ju dosta čitala. to je fakat "kvaliteta koja se čuje", neuser posted image

pa reci joj da nisi htjela, da ti se slučajno raspalo, da si probla ljepit al nije dobro ispalo, da si čula da se i drugima raspalo...
valjda će skužit žena...

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 7
24.5.2010 17:05:16   
mara27
provjerilauser posted image
nažalost i moja ti je sva ispisana, žao mi je

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
24.5.2010 18:35:51   
maja
a moja je zelena
nadam se da ćeš imati sreće

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 9
24.5.2010 20:37:47   
adryosijek
ja to ni nemam

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
25.5.2010 10:41:37   
Bebys
http://www.interliber.com/catlistdetail.asp?SID=Interliber^3464472-2010-1-2-8-9&ProductID=57175&ml=b

jel ovo...ali je ovo bosna ima je za kupiti 20kmaraka. probaj i vidi  jel toto

http://www.familyservice.hr/nasi-programi.aspx

mislim da je ovo hr.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 11
25.5.2010 14:58:06   
bubamara787
Hvala svima na trudu.... izgleda da cu morati pred sogoricu sa starom knjigom.... vec sada znam kak to bude... jos mi dan danas spominje neke zvoncice koje sam joj greskom pocupala iz vrta... a to je bilo prije 6 godina... Hvala puno Bebys... no upravo u tom paketu sam dobila istu knjigu...ali je novijeg dizajna....
Probati cu joj ponuditi i novu i staru... pa bumo vidjeli....drzite fige...user posted image user posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
25.5.2010 15:54:19   
minnie
IZVORNA PORUKA: Thea

isto. ja sam vodila nešto kao dnevnik

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 13
25.5.2010 23:00:31   
malica
Sad za vikend je sajam mama beba i trudnica. Iinače imaju štand i super su ljudi na njemu. Meni su bez pitanja dali paketić za sreću jer ga nisam dobila od gina. Vjerujem da će ti dati ovu  novu knjigu ako pitaš.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 14
25.5.2010 23:21:23   
pepeljuga
ja ti imam tu knjigu i saljem bez frke

moja je roza a ne ova sto je beybs stavila

< Poruku je uredio pepeljuga -- 25.5.2010 23:35:49 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 15
25.5.2010 23:28:02   
anuska08
Hej, evo sad ja gledam ako je to ta knjiga koju je Bebys stavila ..ona zelena moja prva godina onda ti ja imam "glanc" novu! Nisam ju ni otvorila jer sam dobila 101 vodič i ova mi ne treba..pa javi se ako je to to...user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 16
26.5.2010 13:15:06   
Duve
hej ja našla knjigu sa rozo plavim prugicama, nije išarana ali je malo pohabana, jel ti treba još?

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 17
26.5.2010 13:33:22   
ejmama
Ja imam tu rozo-plavu od Hane, ali je isto ispisana i pokidano je par stranica.

H 07 E 09

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 18
26.5.2010 14:50:02   
bubamara787
Drage moje forumasice.... samo da vam javim da ce mi knjigu poslati Pepeljuga (bravo user posted image user posted image user posted image  za nju) tak da hvala svima na pomoci.....

jupi jupi jeeee

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 19
26.5.2010 19:30:41   
uspavana
user posted image user posted image user posted image user posted image za pepeljugu!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Ima li tko tu knjigu?
5.6.2010 23:27:13   
pepeljuga
saljem u pon,malo sam bila u guzvi pa sorryuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Ima li tko tu knjigu?
6.6.2010 19:46:04   
Gogule
ma Pepeljuga je zakon. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svima pomaže... prava je dobra pepeljugicauser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!