|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kuponi i popusti
15.6.2010 14:18:30   
marija0
dm do 31.6. i 31.8.- sjenila  deborah, šminke, boje za kosu loreal, swarzkopf i palette, kreme za lice nivea visage, loreal, afrodita, kancilja, kreme protiv celulita, nasine sprej za nos, alway ulošci, ariel kapsule za pranje rublja, dvd-ovi, čarape, mlika za sunčanje, maskara loreal, lak za nokte,sjajilo,šamponi za kosu i tuširanje, ariel, pervol, lenor, medolino, musli...
konzum do 20.6- frutek sok, lješnjak čokolino, bočice baby nova, jogurti dječiji, nan 3, hipp mliko od 1 godine, vočne pločice, blaznice, vl. maramice, ulja kupke, mlijeka, kreme, set_ becutan, melem olea,  dječija mlijeka za sunčanje, stvari za plažu, mikser, depilator, cappuccino, dječja posteljina, persil, knjige o trudnoći...
uhhhh....user posted image
eto pa ako nekoga zanima nek se javi

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.6.2010 14:37:18 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kuponi i popusti
15.6.2010 14:25:24   
novamama
ne kužim baš, jel ti imaš kupone?
deder pojasniuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2010 14:46:22   
marija0
evo deder user posted image imam kupone za te proizvode i kome triba nek se javi i ja šaljem user posted image  

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2010 14:51:29   
FIONA
IZVORNA PORUKA: novamama

ne kužim baš, jel ti imaš kupone?
deder pojasniuser posted image

aahahahahahhaha..kako mi slika avatara ide uz ovaj post...ahahahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2010 15:00:30   
novamama
marija0, svaka čast, ja sve svoje kupone bacam što mi ne trebajuuser posted image

fiona, tek sad spajaš avatar sa postomuser posted image ? pa meni tu niš nije jasnouser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2010 15:01:55   
FIONA

marija0, svaka čast, ja sve svoje kupone bacam što mi ne trebajuuser posted image

fiona, tek sad spajaš avatar sa postomuser posted image ? pa meni tu niš nije jasnouser posted image user posted image user posted image

aahhahahhahahahha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je riknula sam ...znaš da ja kasno palim al kad se zapalim planem jako...hehheheheh..user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2010 19:55:37   
marija0

hahaha fi user posted image koma si al dobro si rekla user posted image  user posted image  user posted image
ja ne koristim ove proizvode a ža mi bacit ako neko koristi user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!