Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 13:47:39
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: cvrčak Neka se lijepo provede. Ja bih umrla od straha. Luda sam k'o i Bebys i ja sam za sada u toj skupini..
|
|
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 19:13:36
|
|
|
|
leilany
|
ninocka ma nek ide....jbte tak sam ja isla sa vrticem ..via veli losinj....i teta je svim roditeljima poslala razglednicu....evo nasla razglednicu citiram ti: "dragi roditelji... mi smo i dalje dobro,lijepo nam je ..suncamo se,gledam Tv,igramo se....Marina je dobro,jucer je kakala,ali vrlo tesko,sve ostalo je dobro....vidimo se za osam dana... puno vas pozdravlja vasa marina i goga.." eeeeeeeeeeeeee...krs i lom....kome god pokazem pada sa stolca od smjeha
< Poruku je uredio leilany -- 16.6.2010 19:14:03 >
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 21:05:59
|
|
|
|
Anoniman
|
koka, glavno da si se ti pokakala!
|
|
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 21:09:06
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 22:15:06
|
|
|
|
ivanaa
|
Malena bude ok,a kak bude mami to je druga prića
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 22:20:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bravo za Ivu ,uzivat e ona
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 26.6.2019 7:44:55
|
|
|
|
guycassode258
|
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje. Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!