Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:25:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot ja ti to želim iskreno jer su naše želje o puno love manje više neostvarive, a tvoja je vrlo realna...... ŽELIM TI TO!!!!
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:29:38
|
|
|
|
nećaka
|
jao cure koja tema... i ja bih voljela da nikada više ne dobijem otkaz u trudnoći da ne razmišljam kako ću preživjeti mjesec u ovom podstanarskom stanu....možda da dobijemo na bingu, ha???
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:29:50
|
|
|
|
ejmama
|
Ja bi bila presretna da završimo uređenje kuće i okućnice do kraja.
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
ejmama moja želja je slična tvojoj, ali mi smo tek počeli, tj. predali papire za građevnu dozvolu, tako da imamo još puuuno - eto, some, daj mi pare za napravit kuću i ja zadovoljna
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:53:01
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: Ninaa Buduća mamice i Tiha mi imamo mali apartman u Poratu kraj Malinske i ovo ljeto će vjerojatno dosta biti prazan, ak vam nije preskup put možete kod nas na par dana, javi mi se na pp ako želiš, naravno besplatno! A iskreno ono kaj si želim nije ostvarivo i nije materijalno. Možda da mi plaća naraste toliko da svaki mjesec imam brdo love na računu, a ni onaj kofer pun eura nije loša ideja. bravo draga...ja da imam apartman ponudila bi im da odu bar tjedan dana svaka...bravo za tebe To je od mog muža ali on ionak sluša mene pa zašto ne! Ionak plaćamo račune a slabo ljetujemo, pogotovo od ove godine kad nemam kuda sa šogoricom tak da nije neki problem,a ne iznajmljujemo pa cure ak žele mogu doći.
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:57:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: Ninaa Buduća mamice i Tiha mi imamo mali apartman u Poratu kraj Malinske i ovo ljeto će vjerojatno dosta biti prazan, ak vam nije preskup put možete kod nas na par dana, javi mi se na pp ako želiš, naravno besplatno! A iskreno ono kaj si želim nije ostvarivo i nije materijalno. Možda da mi plaća naraste toliko da svaki mjesec imam brdo love na računu, a ni onaj kofer pun eura nije loša ideja. bravo draga...ja da imam apartman ponudila bi im da odu bar tjedan dana svaka...bravo za tebe To je od mog muža ali on ionak sluša mene pa zašto ne! Ionak plaćamo račune a slabo ljetujemo, pogotovo od ove godine kad nemam kuda sa šogoricom tak da nije neki problem,a ne iznajmljujemo pa cure ak žele mogu doći.
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot ja ti to želim iskreno jer su naše želje o puno love manje više neostvarive, a tvoja je vrlo realna...... ŽELIM TI TO!!!! Hvala ti, mada su sanse za to nikakve...jedino kad bih "uletela" na mamino mesto, ona je pred penzijom, mada ni to vise ne praktikuju. Ali uzdam se u ovog soma sto ispunjava zelje
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:59:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Nekako mi se cini da sam ja najskromnija
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 14:01:20
|
|
|
|
mirna
|
Ja bi našu novu kuću kao što smo je zamislili a da je ne trebamo graditi. Zato som brzo zidaj....
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 14:04:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ja bi našu novu kuću kao što smo je zamislili a da je ne trebamo graditi. Zato som brzo zidaj.... kad završi kod tebe, nek dojde moju zidati
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 14:06:19
|
|
|
|
Ninaa
|
A kad kod vas saziđe već će naučiti pa nek dođe napraviti kod mene sjenicu i uredit okućnicu oko kuće i posaditi cvijeće i napraviti nove kamenjare
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 15:06:40
|
|
|
|
cuba
|
Da završimo uređenje stana
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 15:24:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot ja ti to želim iskreno jer su naše želje o puno love manje više neostvarive, a tvoja je vrlo realna...... ŽELIM TI TO!!!! Hvala ti, mada su sanse za to nikakve...jedino kad bih "uletela" na mamino mesto, ona je pred penzijom, mada ni to vise ne praktikuju. Ali uzdam se u ovog soma sto ispunjava zelje taj som koji ispunjava želje će meni uzeti 10 kg
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 15:26:01
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot ja ti to želim iskreno jer su naše želje o puno love manje više neostvarive, a tvoja je vrlo realna...... ŽELIM TI TO!!!! Hvala ti, mada su sanse za to nikakve...jedino kad bih "uletela" na mamino mesto, ona je pred penzijom, mada ni to vise ne praktikuju. Ali uzdam se u ovog soma sto ispunjava zelje taj som koji ispunjava želje će meni uzeti 10 kg aaaaaaaaaaaa i meni
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 15:49:12
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA sve bi skoro lovu... ...kad razmislim i moja bi bil atakva želja...strava....nitko ne bi komad zemlje da da krampa!!! imam ga i nemres prodat to iako se vraski trudimo hahahhaa
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 16:02:15
|
|
|
|
ivanaa
|
Hm..ja kad sam otvarala temu mislila sam si poželjeti onaj mali laptop tako sam se ćitajući vaše želje brzo predomislila . Svima vam zaista želim da vam se ostvari što si želite,nekakonajviše su mi legle želje od Tihe i Nelice Ajde somu na posao,punit kofere lovom i radit kuće
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 22:15:30
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja bi da me taj zlatni somić teleportira iz dvorišta mm roditelja...Bilo gdje,pa makar i na neku livadu
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 22:19:52
|
|
|
|
novamama
|
dragi some ( mislim, da som ) daj mi 1000000 kuna, da odem u banku i (..pitam pošto banka? ) kažem: želim zatvoriti sve svoje kredite kod vas... eto, dragi some, samo to... bit ću dobra! p.s. a ako mi to ostvariš obećajem da te neću upecatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i složiti od tebe fišpaprikaš
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 22:38:13
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ja bi da me taj zlatni somić teleportira iz dvorišta mm roditelja...Bilo gdje,pa makar i na neku livadu To mogu i ja....imam dobar zamah
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 22:47:23
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Može,tiki,budi moj zlatni som
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!