|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idem van!!!!
19.6.2010 22:46:30   
Monica
Nadam se da bumbi uživa...a i mi uživamo zar ne?user posted image user posted image user posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 26
19.6.2010 22:55:13   
zg_cinik
ne kužim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj je ovo vijest...user posted image obavijest...user posted image
kaj je tu neobično, da svi plješčete......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 27
19.6.2010 23:00:18   
mirna
Neobicno je to da smo mi svi ovdje dok se ona zabavlja...user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 28
19.6.2010 23:00:39   
dominik
bravo i uzivaj...cinik mi zene nemamo tu privilegiju da mozemo van kad nam se sprdne pa zato vuhuuuu veselimo se zbog koke koja moze...

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 29
19.6.2010 23:05:22   
zg_cinik

IZVORNA PORUKA: dominik

bravo i uzivaj...cinik mi zene nemamo tu privilegiju da mozemo van kad nam se sprdne pa zato vuhuuuu veselimo se zbog koke koja moze...

zakaj nemrete van...user posted image
ko je za to kriv...user posted image

ziher je to neki muški...kaj ne...user posted image

kak ste izabrale... tak vam je...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 30
19.6.2010 23:07:49   
mirna
nemoj mi reci da je troubled sada u disku...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 31
19.6.2010 23:08:51   
mariola
IZVORNA PORUKA: mirna

nemoj mi reci da je troubled sada u disku...user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 32
19.6.2010 23:10:44   
zg_cinik

IZVORNA PORUKA: mirna

nebum rekel... jer nije...
prekjučer je trebala bit...al ju je nevrijeme spriječilo...

user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 33
19.6.2010 23:12:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

IZVORNA PORUKA: dominik

zakaj nemrete van...user posted image
ko je za to kriv...user posted image

ziher je to neki muški...kaj ne...user posted image

kak ste izabrale... tak vam je...

heh, ko mi je kriv????

joj, cinik, cinik.............
znaš kad sam zadnji put bila "vani"? kad sam se našla s tž na Britancu na kavi, jurila sam iz jedne bolnice u drugu, to ni nije bil izlazak nek mi je ona neophodno trebala tad, a pitaj ju kad je to bilo... ja se nemrem sjetit datuma.... zbiljam! od tad sam doma - vezana za hižu ko mlinskim kamenom za nogu...
joooj, nemoj me natezati za jezik! uf!

a vjerujem da drugim curama isto nije drugačije i da ne mogu landrati kad njima padne na pamet - dok mužeki itekako mogu! mm je jutros otišao, ja ga pitam kad se vraćaš... pa kad popijem kaaavu, kupim kaj treba...
o, reko, ok, uživaj, al nemoj poslije reći "zakaj si žifčana"

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 34
19.6.2010 23:20:01   
zg_cinik

IZVORNA PORUKA: Mariachi

heh, ko mi je kriv????

znaš kad sam zadnji put bila "vani"? kad sam se našla s tž na Britancu na kavi, jurila sam iz jedne bolnice u drugu, to ni nije bil izlazak nek mi je ona neophodno trebala tad, a pitaj ju kad je to bilo... ja se nemrem sjetit datuma.... zbiljam! od tad sam doma - vezana za hižu ko mlinskim kamenom za nogu...

a vjerujem da drugim curama isto nije drugačije i da ne mogu landrati kad njima padne na pamet - dok mužeki itekako mogu! mm je jutros otišao, ja ga pitam kad se vraćaš... pa kad popijem kaaavu, kupim kaj treba...

a kaj sam ja drugo rekel...same ste birale...user posted image

možda bi trebalo portal opisat- ne za: trudilice, trudnice, mame, bebe i pokojeg tatu - nego za: ženske kaj imaju probleme s muževima...user posted image

user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 35
19.6.2010 23:26:16   
dominik
user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

IZVORNA PORUKA: Mariachi

heh, ko mi je kriv????

a kaj sam ja drugo rekel...same ste birale...user posted image

možda bi trebalo portal opisat- ne za: trudilice, trudnice, mame, bebe i pokojeg tatu - nego za: ženske kaj imaju probleme s muževima...user posted image

e sorry kaj mm radi smjene po 10 sati i kaj mi se mama mora oko tate bolesnog brinuti...sorry kaj nisam isla na ab dva puta pa ne mogu ici van...nitko ne place za izlascima ali se veselimo za svaku pozrtvovnu dusu kojoj uspije tu i tamo izlazak...i btw pozzz iz beca od pijane dominik...

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 36
19.6.2010 23:26:20   
inna
joj pa kak da izađem van. Meni moj stalno kvoca pa kaj ne izađeš, zabavi se, a kad izađem 5 puta me zove kaj da mu da jesti, dal da mu obuče majicu s dugim ili kratkim rukavima i sl i na kraju popiiii... i vratim se doma. user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 37
19.6.2010 23:26:40   
lee
mislim cinik...ja imam super muža i da mogu u disko iči ali nisam taj tip žene..a s obzirom da imam jedno djete sebi to mogu dozvoliti...svakako izadjem na piče i uživam i još se vozam u djipu tako da sam prava frajerica...user posted image user posted image

Mariachi dodjem ja po tebe pa čemo mi u disko..user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 38
19.6.2010 23:29:41   
mirna
Onda se ja moram odjaviti... moj jedini problem je sto trenutno nismo zajedno... on bi bio sretan da ja idem van pa da može fino biti sam za kompjuterom ili gledati film po vlastitom izboru....user posted image

a u toj situaciji mi jedino preostane da idemo s malim zajedno u night life...user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 39
19.6.2010 23:32:44   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: inna

joj pa kak da izađem van. Meni moj stalno kvoca pa kaj ne izađeš, zabavi se, a kad izađem 5 puta me zove kaj da mu da jesti, dal da mu obuče majicu s dugim ili kratkim rukavima i sl i na kraju popiiii... i vratim se doma. user posted image
 Iskljucis mobitel kao ja, dodjes doma i vidis da su svi zivi i obicno spavaju kao klade user posted image U tih sat - dva sto sam na kavi valjda nitko ne bu umro a broj hitnih sluzbi znaju....one ce im prije pomoci nego ja user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 40
19.6.2010 23:37:07   
inna
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: inna

Iskljucis mobitel kao ja, dodjes doma i vidis da su svi zivi i obicno spavaju kao klade user posted image U tih sat - dva sto sam na kavi valjda nitko ne bu umro a broj hitnih sluzbi znaju....one ce im prije pomoci nego ja user posted image

znaš kaj Tiki, imaš ti pravo. user posted image user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 41
19.6.2010 23:46:22   
zg_cinik
kak ste se raskokodakale...user posted image

@dominik... ja ih imam četri...za sad... i znam izač s njima na kraj... i nemam više mamu... i radim devet sati na dan...
user posted image user posted image user posted image user posted image

@inna... mob se uvijek može isključiti... il stišat ton...pa provjeriti na putu doma...

@lee... kakav je tip žene "koja ide u disko"...(čudno mi zvuči kad pročitam na glas)user posted image
ne kužim... jel to pozitivno il ne...
bdw... baš mi je dragec kaj si frajerica... i furaš jeep...

@mirna... za Tvoj slučaj...neznam kaj bi rekel...probaj trenutno promjenit u prošlo...

< Poruku je uredio zg_cinik -- 19.6.2010 23:47:39 >

user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 42
20.6.2010 7:15:33   
troubled

bumbi, nadam se da ti je bilo super user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 43
20.6.2010 10:16:51   
BUMBI
A joj,vidi ih što su se raspisali ovdjeuser posted image user posted image user posted image
Drage moje meni je bilo odlično,baš smo lijepo proveli i naplesaliuser posted image user posted image
Izlazak trajao do pola 4user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 44
   [Obrisani korisnik]
20.6.2010 10:47:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 45
20.6.2010 13:33:35   
Ninaa
Nadam se da je bilo lijepo i da si se lijepo provela

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 46
20.6.2010 13:40:50   
cuba
A šta je ovo?? Došla vidit kako je Bumbi bilo vani kad ono skoro rat na rajiuser posted image user posted image
Nek se nama naša Bumbi dobro zabavila, to je najvažnijeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 47
21.6.2010 21:19:05   
BUMBI
A gdje ste bili?

U tvrđiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 48
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!