njanja
|
evo nesto kratko i na brzaka, uz to priheftajte onu nasu zajednicku sliku iz albuma od dore... Nisam imala vise inspiracije jer me pegla ceka :) Mislila sam da necu nikada na forum...mislila sam...to je ionako za ljude koje imaju previse vremena, a premalo prijatelja.... Nesto vise od 2 godine kasnije koristim ono malo vremena koje imam na puno prijatelja....prijatelja s foruma RINGERAja.... Uzivo se ne nalazimo cesto, ne onoliko koliko smo na forumu i sigurno ne onoliko koliko bismo htjeli, ali kada se nadjemo, sve je puno zamora, kako djecjeg, mozda jos vise zamora nas mama :) Tako je bilo i na nasem 3. Rijeckom druzenju na savrsenoj lokaciji za mame i djecu-u ronjgima nedaleko rijeke gdje smo sjedile na terasi dok su nasa djeca veselo trckarala oko nas (darija), spustala se niz tobogan (ivan), radila kolace u pjescaniku (dora, katja i hana), spavala (jan) ili blazeno sjedila u kolicima (ena i nika) i slusala nas razgovor :) a o cemu smo mi mame pricale??? Ne znam, ali znam da nismo stale 2 sata i bilo je ugodno, veselo, blisko i definitivno je trazilo jos :) pozdrav do naseg sljedeceg veselog druzenja na kojem se nadam da ce biti jos vise djece, mama, trudnica i svih onih koje misle da nikad nece ici na forum :)