|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Toše
2.7.2010 10:31:30   
njanja
sad sam ovo našla i gledam ga i uffff i dalje mi je tako žao..... http://www.youtube.com/watch?v=iKKvCmiqsgs&feature=PlayList&p=D928AE53D1F654F5&playnext_from=PL&playnext=1&index=29 toliko dobar glas, interpretacija, divno lice, prekrasno tijelo, divna duša.... imala sam sreću biti na 1 njegovom riječkom koncertu, a i 10 tak dana poslije toga sam ga srela na aerodromu u Ljubljani i kad sam ga vidjela sam zinula i on je to vidio i prišao meni i mm, dao nam ruku, pozdravio se s nama i pitao gdje idemo: ja rekla-oženiti se na Santorini: a on rekao: Najlepši provod vam želim.....Divan, divan.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Toše
2.7.2010 10:35:03   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image prekrasno...i meni često fali ko da je bio dio naše svakodnevnice...Bilo je nešto u njemuuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=p08hFboIcAs&feature=related

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
2.7.2010 10:39:40   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
2.7.2010 10:44:06   
lee
meni je on bio divan pjevač.imao je glas slavuja..jako mi je žao što ga nema više.andjeo je bio.neka te dragi bog čuva.user posted image user posted image
još pamtim rječi jednog inžinjera iz makedonije sa kojim smo radili..zvao je i kaže nema više Tošeta...nisam mogla prestati plakati...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 4
2.7.2010 10:46:12   
lorna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliki čovjek i glazbenik i da slažem se neopisivo fali user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
2.7.2010 10:49:20   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lorna)
Neposredna veza do poruke: 6
2.7.2010 10:59:04   
nemammaste
Baš se činio kao neka dobra dušica! Velika šteta user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
2.7.2010 11:30:47   
mani
super je bio toše...glas,stas i duša...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 11:33:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 9
2.7.2010 12:18:23   
tiny
uvijek se najezim kad ga cujem,predivna osoba je bio...user posted image istina je,da bog uvijek k sebi zove anđele...user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
2.7.2010 12:53:31   
leilany
nisam ga bas nekaj slusala....onda kad je umro....pocele su se vrtit cesce njegove stvari,pa sam cula par pjesama...i ok su...
uzas kad tako mlad neko umre...user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 11
2.7.2010 14:21:08   
gljiva
user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 12
2.7.2010 16:20:25   
ivanaa
Ja nisam fan..mislim naravno da mi je žal kaj je čovjek umro,al nije mi tak divan.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 13
3.7.2010 13:31:28   
lema
Zašto Božeuser posted image user posted image user posted image user posted image Možda ti je pofalilo anđelauser posted image user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 14
4.7.2010 0:08:30   
Gogule
mi smo ga voljeli. Moj Roko je stalno u autu slušao njegov cd i pjevao. A trebao nam je pjevati u firmi na novogodišnjoj proslavi i kad se to desilo fešta je otkazana

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!