|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pozdravi i poruke
9.7.2010 9:28:23   
nemammaste
Pa da, košta skoro ko novi laptop! A znaš kako to ide,sad kad nam najmanje treba otišlo nam svašta nešto (sorry njanja! user posted image ), čak je i auto kod mehaničara, tako da mi je nemoguće baciti se u bilo kakav trošak.Sreća da ove stare stvari traju i traju....user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
9.7.2010 9:31:33   
ninolina
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Pa da, košta skoro ko novi laptop! A znaš kako to ide,sad kad nam najmanje treba otišlo nam svašta nešto (sorry njanja! user posted image ), čak je i auto kod mehaničara, tako da mi je nemoguće baciti se u bilo kakav trošak.Sreća da ove stare stvari traju i traju....user posted image

da nam je prvo otišlo nemam pojma kaj na lapu pa popravak 3500 kn...ajde ok, mužu treba pa mora...meni kupio novi...onda krepao moj, nema koristi...onda monitor na ovome...jebate stalno nekaj...tv...komp...user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 27
9.7.2010 9:37:15   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: nemammaste

da nam je prvo otišlo nemam pojma kaj na lapu pa popravak 3500 kn...ajde ok, mužu treba pa mora...meni kupio novi...onda krepao moj, nema koristi...onda monitor na ovome...jebate stalno nekaj...tv...komp...user posted image user posted image

Ma nekad mi se čini da se danas namjerno sve radi tako nekvalitetno da brzo moraš mijenjati.Nekad su televizije,mašine,auti i sve drugo trajali po 20,30 godina (npr. legendarni stojadin se još uvijek može vidjeti na cesti a neki novi auti te ostave nasred ceste tek što si kupio)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 28
9.7.2010 9:43:25   
ninolina
ma sigurno...meni sve nakon 3 godine rikne...mašina, sušilica evo sad i peć...a od muža starci imaju tv star 35 god jebate radi ko velik...a mi u 9 g promjenili 3 i to svi oni boli glava skupi...a ja u sobi imam neki mali šrot to radi ko veliko

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!