Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 10.7.2010 22:45:48
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni isto fali! Elena javi se!!!
|
|
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 10.7.2010 23:00:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
Netko je s njom u kontaktu, ali se ne sjećam tko. Možda čak i piggy I meni nedostaje...ali kako je ostala trudna i rodila nema je, baš šteta
|
|
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 10.7.2010 23:48:09
|
|
|
|
curice
|
Elenaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 11.7.2010 7:45:55
|
|
|
|
koka
|
Davno se bila javila i to nakon što je rodila Milu . Mislim da je bila Mirna otvorila temu. Baš bi bilo lijepo da se javi.
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 11.7.2010 8:53:27
|
|
|
|
božica
|
Elena jaavi seeee
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 11.7.2010 10:50:49
|
|
|
|
tiha
|
ja se znam cuti s njom preko msna....javila se ona par puta poslej kako je rodila u birc zna doci javim kad se cujem s njom
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 21.7.2010 16:57:28
|
|
|
|
maja
|
Puno je pozdravi tiha!!! Stalno je se sjetim, baš mi je žao što se ne druži više sa nama!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 26.7.2010 15:03:03
|
|
|
|
tonkica
|
I ja znam na nju naletjet na Skypu. :))) Pozdravit ću ju kad ju vidim. Mislim da je poslije Milinog rođenja više na RR Makedonija.
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 26.7.2010 15:12:31
|
|
|
|
njanja
|
tonka, ajde joj pošalji na skajpu ovaj link pa nek nam se javi malo tu s novostima.....i punoooo ju pozdravi
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 26.7.2010 15:18:43
|
|
|
|
tonkica
|
Poslano! Možda ju dozovemo.
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 26.7.2010 15:48:57
|
|
|
|
maja
|
za dobra stara vremena Elenaaaaaaaaaaaaaaaa vrati se
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 26.7.2010 23:15:27
|
|
|
|
Elena
|
Zaista ne mogu naci rjeci koima mogu opisat kako se osjecam kad sam procitala vase postove. Kod mene puno toga novo :) Pocela sam raditi, na posao mi je zaista ljepo, Mila sad na 22.07 napunila je 1 godina i na isti datum sam je krstila. Dok sam ja na posao, nju cuva dadilja, jer je alergicna na mljeko, a Martina je vec velika cura, ima 4 godina i 8 meseca i ide u vrtic. Zaista zivot je ljep i pored sve uspone i padova koje dozivimo. Postavicu slike da vidite moje princeze, a samo da vam kazem da nisam zaboravila obecanje da jednoga dana poset_im Hrvatsku i na neka sledeca ringeraina druzba na Maksimiru upoznam sve vas! I Tonkica veliko hvala za link :)
< Poruku je uredio Elena -- 26.7.2010 23:16:06 >
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 26.7.2010 23:24:04
|
|
|
|
tonkica
|
I kako Dora pjeva: WE DID IT! Dozvale smo Elenu! Baš mi je drago što si nam se javila! S malim zakašnjenjem čestitam rođendan Mili, te objema ljepoticama velike PUSE šaljem! I vidimo se u Maksimiru naravno! P U S A velika tebi od Mie, mene, i male mrvice u buši!
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 27.7.2010 9:16:34
|
|
|
|
njanja
|
Ajme Elena tako mi je drago da te čujem/čitam i da ste dobro....Ljubi svoje divne cure, tebi velika pusa i pozdravi i javi nam se ponekad, kada stigneš....
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 27.7.2010 9:20:41
|
|
|
|
maja
|
Elena Sretan rođendan Mili!!! Veeeeeeeeeeelllllllikkkkkkkkkkkaaaaaaaaa pusa vama curama!!!
|
|
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 27.7.2010 17:01:01
|
|
|
|
Anoniman
|
aaa, baš mi je drago da si se javila! Velika pusa tvojim malim ljepoticama i zbilja se nadam da ćeš doći jednom u Zg i da ću i ja moći doći na to druženje
|
|
|
|
RE: Gdje je Elena iz Makedonije? 27.7.2010 19:03:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi aaa, baš mi je drago da si se javila! Velika pusa tvojim malim ljepoticama
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!